کد خبر : 52635
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۵:۵۰

تعریض جاده یاسوج – اقلید در دستور کار راه و شهرسازی

تعریض جاده یاسوج – اقلید در دستور کار راه و شهرسازی
تعریض جاده یاسوج - اقلید که راه میانبر سه استان فارس ، کهگیلویه و بویر احمد و اصفهان است در دستور کار راه و شهرسازی قرار گرفت.

به گزارش دهدشت نیوز ، مدیر کل راه و شهرسازی استان با اشاره به اینکه جاده یاسوج – کاکان – اقلید مسیر ارتباطی ۳ شهر، دو شهرستان، ۲۰۰ روستا و همچنین گذرگاه استان‌های جنوبی به یزد و مشهد مقدس است گفت: طرح تعریض این جاده به صورت مشارکتی با استان فارس به اجرا درآمده است.
راستا با اشاره به اینکه اتصال این جاده به آزادراه شیراز – اصفهان اهمیت این طرح را دو چندان کرده است گفت: با این اتصال، فاصله مرکز استان با مرکزکشور از نظر زمانی نیم ساعت کمتر و به لحاظ مسافت ۶۰ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود.
وی با بیان اینکه در سال‌های قبل ۸ کیلومتر از این مسیر تعریض شده است گفت: تعریض ۳۰ کیلومتر از این جاده، بر عهده اداره کل راه و شهرسازی استان کهگیلویه و بویراحمد است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405