کد خبر : 1103
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۶

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه:

خروج کمباین از کهگیلویه ممنوع شد

خروج کمباین از کهگیلویه ممنوع شد
مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه از ممنوعیت خروج‌ کمباینها از این شهرستان تا اطلاع ثانوی خبر داد

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه از ممنوعیت خروج‌ کمباینها از این شهرستان تا اطلاع ثانوی خبر داد.

به گزارش خبرنگاردهدشت نیوز ،سیدعمران تقوی در گفتگو با خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به برداشت غلات و نیاز به حضور کلیه کمباین‌ها جهت تسریع برداشت به موقع محصولات و جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از آتش سوزی ، خروج کمباین‌ها از شهرستان کهگیلویه ممنوع است.

وی افزود: زمان و نحوه صدور مجوز جهت خروج کمباین‌ها پس از پیشرفت مناسب برداشت غلات متعاقبا اعلام خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه ادامه داد: در همین راستا،عملیات بازدید از کمباین‌ها و صدور کارت و برچسب معاینه فنی و به تبع آن، تحویل سوخت بدون هیچگونه مشکلی در حال انجام است.

تقوی گفت:پیش بینی می شود اوایل تیرماه فصل برداشت گندم در این شهرستان بویژه بخش مرکزی به پایان برسد و ۲۵هزارتن گتدم مازاد برمصرف کشاورزان توسط شرکت غله خریداری شود.

تقوی با قدردانی از فرماندار کهگیلویه،نیروی انتظامی و پلیس راهور در هماهنگی با جلوگیری از خروج کمباین خاطرنشان کرد: کمباینداران محترم چند روز باقیمانده را نیز با جهادکشاورزی تعامل کنند تا فصل برداشت با خاطره خوبی برای همه به پایان برسد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405