کد خبر : 11050
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۸:۵۴

منتخب شهرستانهای بویراحمد و دنا

بازدید «روشنفکر» از کارخانه آرد؛ ضرورت حذف قوانین دست و پاگیر و مانع تولید ( + تصاویر )

بازدید «روشنفکر» از کارخانه آرد؛ ضرورت حذف قوانین دست و پاگیر و مانع تولید ( + تصاویر )

منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم حذف و اصلاح قوانین دست و پاگیر و مانع تولید و رشد اقتصادی در دستور کار مجلس آینده قرار گیرد. به گزارش  پایگاه  خبری تحلیلی  دهدشت نیوز از از یاسوج، مهدی روشنفکر در بازدید  از کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز با تبریک هفته

منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوارم حذف و اصلاح قوانین دست و پاگیر و مانع تولید و رشد اقتصادی در دستور کار مجلس آینده قرار گیرد.
به گزارش  پایگاه  خبری تحلیلی  دهدشت نیوز از از یاسوج، مهدی روشنفکر در بازدید  از کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز با تبریک هفته کارگر اظهار داشت: برخی قوانین دست و پا گیر سد راه رونق تولید و رشد اقتصادی بوده که انتظار می‌رود مجلس آینده با تعامل و همفکری با کارشناسان و صاحبنظران و همچنین متولیان امر در اجرا، نسبت به حذف و اصلاح این قوانین اقدام کند.
وی با اشاره بر اینکه ثروت آفرینی و اشتغال پایدار با توجه به تولید امکان پذیر است،  افزود: یکی از موانع جهش تولید نبود امنیت شغلی و دستمزدهای ناچیز برای کارگران بوده تا جایی که در بسیاری کارگاه‌های تولیدی حواشی سیستم را از کار انداخته و کارآیی و اثربخشی را کاهش می‌دهد.
روشنفکر با اشاره به اینکه بسیاری از کارگران دغدغه دریافت به موقع حقوق را دارند، ابراز کرد: حفظ آرامش و امنیت شغلی کارگران باید به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار مدیر یک مجموعه اقتصادی-تولیدی باشد.
روشنفکر  اذعان کرد: برخی بنگاه‌های اقتصادی نقشی در جهش تولید و اشتغال پایدار نداشته و دچار برحی حواشی می‌شوند که در واقع دستاوردی جز هدرروی و اتئلاف وقت و هزینه به همراه ندارند و معتقدم درب این مجموعه‌ها بسته شود بهتر است.
منتخب مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از هرگونه پیشنهاد و راهکار کارشناسی شده و علمی برای توسعه استان در بخش‌های مختلف بویژه حوزه اقتصادی استقبال می‌کنم.
روشنفکر خواستار تشدید نظارت قوه قضائیه از جمله سازمان بازرسی بر منابع و تسهیلات با عنوان تولید شد و ادامه داد: امیدوارم در مجلس یازدهم با اصلاح قانون کار شاهد حمایت بیش از پیش از قشر کارگر باشیم زیرا مجلس با ارائه طرح‌های جدید و یا اصلاح قوانین قبلی می‌تواند در حمایت از این قشر نقش بسزایی داشته باشد.
وی تاکید کرد: در سال‌های اخیر مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد و تلاش برای ایجاد تحول در این بخش را مورد تاکید قرار می‌دهند تا بلکه شاهد کاهش وابستگی به نفت باشیم و امسال نیز در این راستا شعار «جهش تولید» را انتخاب کردند که یکی از مهمترین وظیفه مسئولان از جمله نمایندگان مجلس تلاش برای تحقق این دغدغه حضرت آقا است.

خبرنگار//ربیعی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405