کد خبر : 11217
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۲

روزه انسان را از گناه دور و  تقوی را در انسان بوجود می آورد

روزه انسان را از گناه دور و  تقوی را در انسان بوجود می آورد
عمده ترین دلیل شیوع این بیماری رعایت نکردن فاصله اجتماعی و نادیده گرفتن هشدارهای کادر بهداشتی و درمانی است.

روزه انسان را از گناه دور و  تقوی را در انسان بوجود می آورد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دهدشت نیوز امام جمعه سرفاریاب ضمن توصیه خود و نمازگزاران به تقوی و پرهیز از گناه با استناد به آیات کلام الله مجید و احادیث پیامبر گرامی اسلام(ص) به فضیلت روزره و ماه مبارک رمضان اشاره و فرمود:فلسفه روزه را قرآن به صراحت بیان می کند، روزه دار باید پرهیزگار و با تقوا باشد نه اینکه چند ساعتی گرسنه بماند و از شرایط روزه داری با خبر نباشد.
حجت الاسلام سید فرج الله پژمان روزه سپری برای روز قیامت در برابر آتش جهنم توصیف و فرمود:روزه انسان را از گناه دور و  تقوی را در انسان بوجود می آورد پس لازم است که در زمان روزه داری از اعمال ناپسند و حرف های بیهوده و زشت دوری نماییم .
وی افزود:روزه دار واقعی کسی است که فکر، اندیشه و حتی دستان و بدنش روزه دار است.
پژمان اضافه کرد: هدف از روزه داری این است که انسان بعد از یک ماه گناهان را از خویش بزداید و نسبت به خدا اخلاص داشته باشد.

خطیب جمعه اظهار داشت: مومنان باید تلاوت قرآن را منحصر به ماه رمضان نکنند و حضور در مساجد نیز نباید منحصر به این ماه باشد.

سید فرج الله پژمان گفت:کشور علی رغم تحریم هاباتدابیر مسئولان ویژه سکاندار انقلاب از این بحران تقریبا عبور کرده است .
وی اضافه کرد:کشور ایران در مبارزه با کرونا از کشورهای پیشرفته عملکرد بهتری داشت.
خطیب جمعه سرفاریاب با تقدیر از وزارت بهداشت سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی عنوان کرد:این روزها کادر درمانی بیمارستان‌ها در خط مقدم جنگ با ویروس کرونا هستند و رسالت و تعهد سنگینی در قبال سلامت جامعه به عهده دارند که در این راستا سلامتی خود را نیز در کف اخلاص گذاشته‌اند.

وی افزود:پرستاران و پزشکانی که این روزها در مقابل تمام کمبودها و کاستی‌ها صبر پیشه کرده‌اند و بر اساس وظیفه انسانی خود تنها به نجات جان مردم فکر می‌کنند و با وجود مواجه‌شدن با ناملایمات، عرصه خدمت را به جولانگاه تسویه‌حساب تبدیل نکرده‌اند.

پژمان گفت:در شرایطی که ویروس مرموز کرونا هر روز رویی از پیچیدگی‌های خود را نشان می‌دهد و همچنان علم بشر از کشف دارو و واکسن علیه آن عاجز مانده، مدافعان عرصه سلامت نیز هر روز نمایی از فداکاری و ایثار خود را در عرصه خدمت به کشور و نجات جان هم‌وطنانشان عیان می‌کنند.

امام جمعه سرفاریاب اظهار کرد:عمده ترین دلیل شیوع این بیماری رعایت نکردن فاصله اجتماعی و نادیده گرفتن هشدارهای کادر بهداشتی و درمانی است.
حجت الاسلام پژمان مهمترین مصداق رعایت نکردن فاصله اجتماعی را برگزاری مراسم عزاداری و عروسی عنوان کرد و تصریح کرد: ازدحام جمعیت در این مراسم ها موج صعودی کرونا را رقم می زندکه امیدواریم مردم بابسیج همگانی به مبارزه با این ویروس منحوس و کاهش جمعیت در این جلسات بپردازند

نماز جمعه سرفاریاب با رعایت مسائل بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با همکاری هلال احمر و در مانگاه سرفاریاب بر گزارشد

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405