هشدار پلیس راهور چرام نسبت به افزایش سرعت خودروها و موتورسیکلت ها در معابر شهری
هشدار پلیس راهور چرام
افزایش سرعت خودروها و موتورسیکلت ها در معابر شهرها
رئیس پلیس راهور چرام در گفتگو با خبرنگاردهدشت نیوز گفت:خلوتی معابر شهرها باعث افزایش سرعت خودروها شده است خانواده ها مراقب رفتارهای پر خطر ترافیکی فرزندان خود باشند
مجید افسری عنوان کرد:باتوجه به فصل تابستان،بیماری کرونا و تعطیلی مدارس رفت امدها و شرایط تفریحات را محدود شده که موجب انباشتگی انرژی به ویژه قشر جوان شده است ودر ساعتهای پایانی شب و خلوتی معابر اقدام به سرعت های غیر مجاز در معابرهای شهری می نمایند .
وی افزود:پلیس ضمن برخورد قاطع با رانندگان متخلف از خانواده ها می خواهد مواظب رفتار رانندگان کم توجه باشند.
رئیس پلیس راهور چرام عنوان کرد:والدین محترم باتوجه به تعطیلی تابستان و استفاده زیاد از دوچرخه مواظب دوچرخه سواری فرزندان خودباشندواز فصای بسته نظیر پارک ها و بوستان ها که تردد وسایل نقلیه صورت نمی گیردبرای دوچرخه سواری استفاده گردد.
برچسب ها :افزایش سرعت ، افسری ، چرام ، دهدشت نیور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰