مدیر کل استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد
توقیف ۶۰ هزار عدد آجر غیراستاندارد در شهرستان گچساران
به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد: در بازرسی های به عمل آمده توسط کارشناسان این اداره کل تعداد ۶۰ هزار عدد آجر ماشینی غیراستاندارد، در یکی از واحدهای تولیدی شهرستان گچساران کشف و توقیف گردید. بهمن رحمتی مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به
به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد: در بازرسی های به عمل آمده توسط کارشناسان این اداره کل تعداد ۶۰ هزار عدد آجر ماشینی غیراستاندارد، در یکی از واحدهای تولیدی شهرستان گچساران کشف و توقیف گردید.
بهمن رحمتی مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به وظایف سازمانی تعریف شده مطابق مفاد قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد و لزوم تامین امنیت عمومی شهروندان درخصوص استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد در ساخت و سازها، بازرسی های کارشناسان این اداره کل از محل تولید، توزیع و عرضه مصالح ساختمانی، برخورد با متخلفان شدت یافته است.
مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین تاکید کرد: کلیه سازندگان و پیمانکاران ساختمانی به موجب قانون مکلف به استفاده از مصالح دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد معتبر هستند و در صورتی که از مصالح فاقد نشان استاندارد در ساخت و سازها استفاده نمایند و موجب تضییع حقوق مصرف کنندگان، بهره برداران و خریداران مسکن و ساختمان گردند با آن ها برخورد خواهد شد.
**ربیعی**
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰