کد خبر : 16258
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ شهریور ۱۳۹۹ - ۷:۴۲

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در بازدید از سد خاکی کوهبرد:

منطقه کوه برد به یک مکان مهم گردشگری تبدیل خواهد شد

منطقه کوه برد به یک مکان مهم گردشگری تبدیل خواهد شد
نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی صبح روز جمعه به همراه فرماندار شهرستان کهگیلویه و رییس جهاد کشاورزی این شهرستان از سد خاکی کوه برد بازدید کرد.

پایگاه خبری دهدشت نیوز:

حجت الاسلام سید محمد موحد در این بازدید اظهار داشت؛ این پروژه کمک بزرگی به دو بخش کشاورزی وگردشگری خواهد کرد ونیاز است  جهت تکمیل وبهره برداری پیگیری ویژه شود. 

وی گفت؛با اجرای این سد بالغ بر ۳۵۰ هکتار از اراضی دیم این شهرستان به اراضی آبی تبدیل می‌شوند.

نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام ولنده ابراز کرد؛ با روند رو به رشد طی شده امید است این طرح تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی از ظرفیت مناسب گردشگری این طرح خبرداد و عنوان کرد؛ قطعا در حوزه گردشگری تحول خوبی خواهیم داشت و انشاالله منطقه کوه برد به یک مکان مهم گردشگری تبدیل خواهد شد.

حجت الاسلام موحد افزود؛ همچنین این طرح می تواند کمک مهمی به بحث اشتغال و فعال سازی کشاورزی منطقه انجام دهد. 

نماینده کهگیلویه بزرگ ظرفیت ذخیره سازی سالانه این سد را ۲و نیم میلیون متر مکعب اعلام کرد.

علیرضا اتابک نیز در این بازدید اظهار داشت؛ سد کوه برد ازپروژه های مهم شهرستان است و نقش اساسی جهت فعال سازی کشاورزی ،گردشگری واشتغال دارد.

فرماندار شهرستان کهگیلویه افزود؛ این پروژه پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است و از پروژه های ملی و جهش وتولید است.

اتابک تصریح کرد؛ در سال جدید ۷ ونیم میلیارد اعتبار تخصیص دادیم و امیدواریم در زمان مقرر به بهره برداری برسد.

علیرضا نکویی زاده عنوان کرد؛ تاکنون ۲۱ میلیارد تومان جهت اجرای این طرح هزینه شد و قرارد جدید نیز  ۱۱ میلیارد تومان می باشد.

رئیس جهاد و کشاورزی شهرستان کهگیلویه پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد عنوان کرد وگفت ؛ امیدواریم این طرح تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

پیمانکار این طرح نیز گفت؛ سرعت کار را جهت اینکه فصل بارندگی به مشکل برنخوریم زیاد کردیم ومی طلبد مسولان جهت تامین اعتبار طرح کمک کنند.

احسان تابش نژاد افزود؛ با تمام تجهیزات وتوان خودمان داریم فعالیت می کنیم و شروع به انجام عملیات کردیم که انشاالله طی مورد مقرر به بهره برداری خواهد رسید.

کار اجرایی سد کوهبرد در سال ۱۳۹۰ در کیلومتر ۱۰ جاده دهدشت به بهبهان در مسیر رودخانه کوهبرد و میان ۲ روستای گدارخونی و کوهبرد آغاز شده بود.
شهرستان ۱۳۱ هزار نفری کهگیلویه بیش از ۵۷ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که درصد کمی از این مزارع آبی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405