کد خبر : 16290
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۷

آخرین آمارمبتلایان به کرونا درکهگیلویه وبویراحمد/شمارقربانیان به ۸۸نفر رسید/مردم توصیه هاراجدی بگیرند

آخرین آمارمبتلایان به کرونا درکهگیلویه وبویراحمد/شمارقربانیان به ۸۸نفر رسید/مردم توصیه هاراجدی بگیرند
دکتر پرویز يزدان‌پناه گفت: در پانزدهمین روز از شهریور ماه، ۲۷۸بیمار در بیمارستان های استان بستری و تحت درمان اند که از این تعداد ۱۱۷ نفر مبتلای قطعی هستند

دکتر پرویز یزدان‌پناه گفت: در پانزدهمین روز از شهریور ماه، ۲۷۸بیمار در بیمارستان های استان بستری و تحت درمان اند که از این تعداد ۱۱۷ نفر مبتلای قطعی هستند.

وی با اشاره به اینکه ۲۳ بیمار کرونایی نیز در بخش آی سی یو بیمارستان‌های استان بستری می باشند، عنوان کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۴۸۸۶ مورد گزارش شده است.

دکتر یزدانپناه افزود: از ۲۸۰ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، بیشترین  موارد مثبت بویراحمد ۵۰ درصد، لنده ۱۳ درصد، چرام ۱۴ درصد، کهگیلویه ۹ درصد، گچساران ۹ درصد و بهمئی ۵ درصد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یادآور شد: با توجه به وضعیت بیماری کرونا در استان و نیز بازگشایی مدارس، ضروری است خانواده ها فرزندان خود را نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدارس آگاه نمایند.
وی گفت: همچنین توصیه می‌شود برای قطع زنجیره انتقال ویروس تمام کادر مدرسه حتما از ماسک و دستکش استفاده کنند تا احتمال ابتلا به ویروس کرونا به حداقل برسد.
وی خاطرنشان کرد: شست و شوی مداوم دست ها، ضدعفونی کردن سطوح پر تماس، رعایت فاصله اجتماعی و نیز استفاده از سرویس ایاب و ذهاب خصوصی از توصیه های ما برای دانش آموزان در دوره تحصیلی است

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405