کد خبر : 19885
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۶:۳۹
اجتماعی « اقتصادی « برگزیده « پربازدیدترین اخبار « تازه ترین خبر « دستهبندی نشده « سیاسی « فرهنگی « گزارش تصویری
فوت ۴۶۱ بیمار و شناسایی ۱۱۷۳۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فوت ۴۶۱ بیمار و شناسایی ۱۱۷۳۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور طی 24 ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز به نقل از وبدا، دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز ۲۳ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۹۶۷ نفر از آنها بستری شدند.
وی با اشاره به این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۳۸ هزار و ۳۲۲ نفر رسید، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۶۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۴۰ هزار و ۵۸۲ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین با بیان این که خوشبختانه تا کنون ۵۴۶ هزار و ۶۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، افزود: ۵۶۳۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی همچنین گفت: تا کنون پنج میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۷۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری با بیان این که استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰