مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:
آموزش و پرورش بهترین زمینه انتقال تفکر بسیج به آینده سازان کشور است
به گزارش دهدشت نیوز:دیدار مسولین سازمان های بسیج دانش آموزی و فرهنگیان سپاه فتح استان با مدیرکل و معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در راستای هم افزایی برنامه ها این دو قشر در جهت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دوشنبه ۱۴مرداددر اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار گفت :آموزش و پرورش یک نهاد پر جمعیت و پرکار و اثرگذار است و ما آماده آیم تا با تمام توان به این مجموعه کمک کنیم.
سعادت صالحی نیا با بیان اینکه آموزش و پرورش بهترین زمینه برای انتقال تفکر بسیج به آینده سازان کشور است، تصریح کرد: بسیج دانش آموزی استان در راستای اجرایی شدن سند تحول بنیادین به آموزش و پرورش کمک می کند.
وی ضمن قدردانی از حمایت و پشتیبانی هم جانبه مدیر کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در اجرای برنامه ها و ماموریت های بسیج دانش آموزی استان بیان کرد: همکاری و تعامل بسیج دانش آموزی استان و اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در کشور ستودنی و مثال زدنی است.
مدیرکل آموزش و پرورش در این دیدار ضمن تبریک و خیر مقدم گفت؛ جوانگرایی در مجموعه سپاه فتح قابل تقدیر است و سردار خرمدل در عملیاتی کردن گام دوم انقلاب گام های خوبی از جمله همین جوانگرایی برداشته است.
زارع پور با اشاره به اینکه ارتباط تنگاتنگ و نزدیکی بین اداره کل آموزش و پرورش و سپاه فتح استان حاکم می باشد ، بیان کرد: آموزش و پرورش با تمام توان در کنار سازمان بسیج دانش آموزی در راستای تحقق سند تحول بنیادین است.
برچسب ها :بسیج دانش آموزی ، دهدشت نیوز ، سپاه ، صالحی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰