آخرین آمار بازسازی سیسخت؛ اتمام آواربرداری در شهر و پیکنی ۳۵۰ واحد
به گزارش خبرنگار دهدشت نیوز از یاسوج، مدیرکل بنیاد مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست ستاد بازسازی شهر سیسخت که با حضور مهدیان معاون بازسازی بنیاد مسکن کشور و به ریاست استاندار برگزار شد با ارائه آماری در خصوص کارهای انجام شده در شهر سیسخت اظهار کرد: آواربرداری در شهر به صورت عمومی صورت گرفته تاکنون ۷۶۸ واحد تخریب و آواربرداری شده است.
وی گفت: تنها مشکل تعدادی هستند که مشکل انحصار وراثت داشتند و تعداد آنها کم است کار آواربرداری شهر تمام شده و ماشین آلات را به روستاها آوردهایم.
جنتی افزود: برای رفاه حال مردم یک اکیپ در شهر سی سخت برای آواربرداری باقی مانده است حدود ۳۵۰ واحد در شهر تاکنون پیکنی صورت گرفته و بازسازی در حال انجام است مصالح در اختیار واحدهایی که عملیات بازسازی را شروع کردند قرار گرفته و آجر برای دیوار چینی نیز در اختیار آنها قرار دادهایم.
وی گفت: در حال حاضر در آواربرداری و تهیه مصالح مشکلی نداریم، استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تصمیم بر این بود که آواربرداری تا پایان فروردین ماه صورت گیرد اما با آمدن اکیپها از سایر استانها و همکاری خوب دستگاهها و عملکرد خوب بنیاد مسکن کار آواربرداری یک هفته زودتر از موعد مقرر صورت گرفت.

ربیعی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰