کد خبر : 27222
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۱
اجتماعی « اقتصادی « برگزیده « پربازدیدترین اخبار « تازه ترین خبر « دستهبندی نشده « سخن سردبیر « سیاسی « فرهنگی « ورزشی
پلمپ دو مطب پزشکی غیرمجاز در یاسوج
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از پلمپ دو مطب غیرمجاز که فاقد صلاحیت تخصصی و دخالت در انجام امور پزشکی داشتند خبرداد.
به گزارش دهدشت نیوز، براتعلی صالحی گفت: بدنبال گزارش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و براساس گشت های مشترک تعزیرات حکومتی، معاونت درمان این دانشگاه، نیروی انتظامی و دستورات ویژه دادستان مرکز استان، دو مطب پزشکی غیرمجاز پلمب و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شد.
وی با بیان اینکه موسسات پزشکی غیرمجاز سلامت مردم را به خطر می اندازند، اظهارداشت: متاسفانه مطب هایی که امروز در یاسوج پلمپ شدند صلاحیت لازم پزشکی را نداشته و از سویی اقدام به لیزر و کارهای درمانی زیبایی که باید توسط پزشکان متخصص انجام شود، می کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان خواست در این شرایط خاص کرونایی به مطب های مجوزدار و پزشکان متخصص مراجعه کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰