کد خبر : 27655
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۸

اهمیت نگاه شوراها به جوانان و مدیریت شهری

اهمیت نگاه شوراها به جوانان و مدیریت شهری
جوانان می توانند یکی از بزرگترین گروههای اجتماعی باشند که با نیروی جوانی، نشاط و انرژی رها نشده ای که در اختیار این طیف قرار دارد، در فرایند‌های مدیریتی سازمانی نقش مؤثری ایفا کنند

جوانان می توانند یکی از بزرگترین گروههای اجتماعی باشند که با نیروی جوانی، نشاط و انرژی رها نشده ای که در اختیار این طیف قرار دارد، در فرایند‌های مدیریتی سازمانی نقش مؤثری ایفا کنند.

جوانان می توانند یکی از بزرگترین گروههای اجتماعی باشند که با نیروی جوانی، نشاط و انرژی رها نشده ای که در اختیار این طیف قرار دارد، در فرایند‌های مدیریتی سازمانی نقش مؤثری ایفا کنند.
نه آنکه حتما در هسته های مدیریتی سازمان های دولتی، بلکه با تشکل ها و سازمان های مردم نهاد، تاثیرگذاری هر چه بیشتر نسبت به نهادها در شهر و روستاهایی داشته باشند که نقش دولت ها در آنها کم رنگ می باشد. کما اینکه سازمان های مردم نهاد در شهر دهدشت تاکنون بار فرهنگی بخش زیادی از وظایف ادارات را به دوش کشیده و معاونت فرهنگی بدون حکم شهرداری و مسئولیت فرهنگی، حکم نانوشته دولت های مختلف می باشند.
در علم مدیریت این موضوع ثابت شده است که برای حفظ منافع گروه‌های اجتماعی مختلف، آن گروه‌ها باید بتوانند در فرایندهای تصمیم‌ گیری و تصمیم‌سازی در شهر شرکت داشته باشند.
امروز نیز انتخابات شوراهای ۱۴۰۰ با دوره های پیش از آن تفاوت های فاحشی دارد. هجوم قشر جوان و اغلب تحصیلکرده به این عرصه، نه تنها فضا را تخصصی تر، بلکه امید به مدیریت شهری حرفه ای تر را نوید می دهد.
از سویی دیگر شرایط غیرقابل منتظره ای که به واسطه شیوع بیماری کرونا گریبانگیر بشر شده است، نقش جوانان را که با متد روز به این عرصه وارد شده اند را پررنگ تر می کند. ورود همزمان سه دهه از جوانان دهه‌ شصت، هفتاد و هشتاد به سال یک هزار و چهارصد، نشان از آن دارد که باید به بخش عمده جمعیت کشور نگاهی تازه داشت؛ آنان را برای پذیرش نقش در انتخابات و دخیل کردن نظراتشان در مدیریت شهری هر چه بیشتر مهیا ساخت.
جملگی مهیای حضور در عرصه‌های کار و فعالیت هستند و دهه هشتادی‌ها هم کم‌کم در حال پیوستن به گروه اجتماعی جوانانند؛ گرچه نیازهایشان متفاوت می باشد اما معتقدم بسیار امروزی و علمی تر با پدیده ها برخورد می کنند.
نتیجتا آنکه برای شناخت نیازهای جوانان این سه دهه در شهر، علاوه بر آنکه باید پژوهش‌های هدفمند برای واکاوی نیازهایشان و همینطور استفاده از ایده و نظرات شان صورت پذیرد، باید از پتانسیل‌های آنها نیز برای اداره شهر استفاده شود.

در نوشتار بعد برنامه های کاری خود جهت شرکت در انتخابات ۱۴۰۰ را که با اندیشه جوان و انقلابی عجین شده است، به استحضار ملت شریف شهر دهدشت خواهم رساند.

طاهر پاداش
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای شهر دهدشت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405