کد خبر : 31900
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۸

درخواست وزیر کشور از مردم و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد/وحیدی: احمدزاده را یاری دهید

درخواست وزیر کشور از مردم و مسئولان کهگیلویه و بویراحمد/وحیدی: احمدزاده را یاری دهید
وزیر کشور گفت: امیدواریم با همکاری همه و تعامل با استاندار این استان بیش از پیش روی ریل توسعه قرار گیرد.

به گزارش  دهدشت نیوز  از یاسوج احمد وحیدی در نشست با نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: شرایط خوبی با انتخاب دولت کنونی ایجاد شده حرکت جدید و جهشی برای رفع مشکلات و مسائل مردم آغاز شده است.

وزیر کشور گفت: مسئولیت‌ها در جمهوری اسلامی چنین است که همه خود را در یک مسیر و در راستای واحد می‌بینیم که در راستای انقلاب در راستای عزت و شرف ملت است و همین امر موجب شده که قدرت های استکباری در مقابله با این کشور و ملت به خاک ذلت بنشینند.

وحیدی گفت: این استان یکی از استان‌های مهم کشور با مردمانی غیور است که باید ظرفیت ها به منصه ظهور برسد و خدمت نوینی آغاز شود آنچه نیمه‌تمام بوده تکمیل شود امیدواریم آقای احمدزاده بتواند راه گذشتگان را تکمیل کند.

وی افزود: امیدواریم که در این دولت بتوانیم خواسته های مردم شریف و سربلند است استان را عملی کنیم از نمایندگان مجلس که همکاری خوبی داشتند قدردانی می‌کنیم و امیدواریم با همکاری همه و تعامل با استاندار این استان بیش از پیش روی ریل توسعه قرار گیرد.

وحیدی از تلاش های کلانتری قدردانی کرد و گفت: وی با خدمت  تلاش خود خاطرات خوبی را در اذهان مردم استان بر جای گذاشت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405