کد خبر : 32268
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴

رتبه بندی فرهنگیان به عنوان خواسته به حق این قشر عزیز با فوریت اجرایی نمایند

رتبه بندی فرهنگیان به عنوان خواسته به حق این قشر عزیز با فوریت اجرایی نمایند
حجت الاسلام سید محمد موحد در نطق امروز خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از آیت‌الله دکتر رئیسی برای سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: امیدوارم مصوبات سفر بزودی اجرایی شوند.

دهدشت نیوز

 

 

 

حجت الاسلام سید محمد موحد در نطق امروز خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از آیت‌الله دکتر رئیسی برای سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: امیدوارم مصوبات سفر بزودی اجرایی شوند.

موحد گفت: جا دارد از ریاست محترم جمهور بخاطر انتخاب جناب آقای احمدزاده به عنوان استاندار که از فرزندان شایسته استان هستند از ایشان تشکر و قدردانی می کنم.
نماینده مردم شریف شهرستانهای کهگیلویه بهمئی چرام و لنده با اشاره استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی مناطق محروم در مسولیت های کشوری و ملی گفت: این انتصابات زمینه ساز توزان و عدالت در دستگاههای اجرایی است.
وی تاکید کرد: ضمن تقدیر از دولت مردمی امیدوارم انتصابات روزهای اخیر فرزندان کهگیلویه و بویراحمد در سطوح ملی طلیعه رشد و زمینه ساز پیشرفت دیگران فرزندان این دیار شود.
موحد تصریح کرد: جناب آقای رئیسی علارغم تذکرات،مکاتبات، نطق ها و پیگیری ها مکرر اما مردم شهرستان چرام همچنان چشم به راه جبران خسارت سیل طسوج هستند‌.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: دولت و سازمان برنامه و بودجه مطالبات بازنشستگان محترم را در دستور کار قرار دهد و مجلس با هماهنگی دولت رتبه بندی فرهنگیان را به عنوان خواسته به حق این قشر عزیز با فوریت اجرایی نمایند.
وی گفت: ریاست محترم جمهور ، رئیس محترم جلسه و وزیر محترم کار منابع زیر زمینی و رو زمینی استان کهگیلویه و بویراحمد همچون آب، نفت، گاز و مواد معدنی همواره به استان های کشور ارزانی و انتقال داده می شود تا همه ایران که سرای ماست شکوفا شود، اما فرزندان همین استان که قربانی عدم اجرایی آمایش سرزمینی و بی عدالتی در توزیع امکانات و احداث صنایع در سطح کشور شده اند حتی در استان های مجاور غیر بومی خواند می شوند و بیکار می مانند.
وی بیان داشت: وزرات خارجه و کمیسیون امنیت ملی تحولات مشکوک اخیر برخی کشور های همسایه را بصورت دقیق رصد نماید و منافع ملی را اولویت اول اقدامات خود قرار دهند.
موحد در پایان ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: نمایش اقتدار نیروی های مسلح کشور در مانورهای اخیر که باعث سکوت و تغییر رفتار برخی حاکمان منطقه شد می ستایم و گرامی می دارم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405