موفقیت های چشمگیر مدیریت شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه
پایگاه خبری دهدشت نیوز:
همزمان با هفته دولت،مدیرشرکت توزیع نیروی برق شهرستان کهگیلویه در نشستی باخبرنگاران هم از عملکرد حوزه کاری گفت و هم از خبرنگاران تجلیل کرد.
مهرداد تابشنژاد گفت: در هفته دولت ۷ پروژه افتتاح و یا کلنگ زنی خواهد شد.
تابش نژاد افزود:با برنامه ریزی صورت گرفته علاوه بر رفع ضعف ولتاژ برق در سطح شهر دهدشت، برق مناطق راک ، ضرغام اباد و طولیان را از چرام تفکیک شد که شاهد کاهش قطعی برق خواهیم بود.
وی از حذف فیش های کاغذی از مهرماه خبرداد و تصریح کرد:مشترکین می توانند به صورت الکترونیکی فیش مصرفی خود را پرداخت کنند.
تابش نژاد از تصویب اعتبار خرید ۳۶هزار متر سیم کابلی خبرداد و گفت: با استفاده از این نوع سیم شاهد کاهش چشمگیر تلفات خواهیم بود.
وی افزود:سارقان ۵میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به این اداره خسارت وارد کردند که جبران این خسارت دشوار خواهد بود.
وی با اشاره به مدیریت پیک مصرف در این مدت گفت : امسال هیچ منطقه ای وارد منطقه قرمز نشد و حتی قطعی برق نیز کمتر بوده است.
وی از کشاورزان و سایر صنوفی با بحث مدیریت پیک برق دچار ضرر شدند معذرت خواهی کرد.
مهرداد تابش نژاد ادامه داد:مصرف برق در ۵ماهه اول امسال نسبت به سال قبل افزایش داشت.
وی گفت: هزینه مصرف برق مشترکان به سبب اعمال تعرفه گرمسیری در ۲ماه تیر و مرداد کاهش پیدا کرد ولی این تعرفه در شهریورماه به شیوه سال گذشته محسوب که انتظار است مردم در این زمینه مصرف را مدیریت نمایند.
در پایان این نشست مدیر شرکت برق ناحیه کهگیلویه ضمن استقبال از نقد سازنده و لزوم تعامل با اصحاب رسانه از خبرنگاران حاضر در نشست تجلیل کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰