عیدی حجت الاسلام موحد به حوزه انتخابیه /سرازیر شدن آب سد آبریز به کهگیلویه
حجت الاسلام سید محمد موحد در جمع رسانه ها با اشاره قرار گرفتن سد آبریز در جداول لایحه بودجه خبر داد گفت:آن چیزی که ما میخواستیم عملی شد ولی باید دولت ابلاغ کند.
وی افزود:سد آبریز یکی از دغدغه های اساسی من بوده و هست، در سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۵۰ ساعت وقت صرف کردم، ما اگر می خواهیم توفیق حاصل کنیم باید با وحدت و همدلی جلو رفته و کار را سامان دهیم، نقد داشته باشیم اما در کنار آن وحدت را نیز باید داشته باشیم.
موحداز تخصیص اعتبار ۱۰۰میلیارد تومانی از بانک رفاه خبرداد و گفت: این اعتبار را قبل از آنکه سد آبریز این مراحل را طی کند گرفتیم و منتظر اخذ ماده ۲۳ این سد
از سازمان مدیریت باشیم تا مراحل بعدی عملی شود
وی از زحمات و تلاشهای شبانه روزی همه کسانی که در چهار ماه برای پیگیری امورات سد آبریز همراهی کردند تشکر کرد و گفت:از حمایت های مردمی، رسانه، ائمه جمعه، نماینده ولی فقیه مخصوصا استاندار و نقش کلیدی معاون عمرانی استاندارو مهندس حبیبی و دیگر مسوولان استانی قدردانی میکنم.
کهگیلویه بزرگ در دوره جدید نمایندگی حجه الاسلام موحد در یک ریل تاریخی توسعه قرار گرفته است که با شتاب هم قصد کمک به پیشرفت و رشد شهرستان را دارد و هم در پی جبران عقب ماندگیهای تاریخی است و بر همه ماست که دست در دست هم در این مسیر یکصدا و یکدل پیشرفت و توسعه سرزمینمان را فریاد بزنیم.
لازم به ذکر است مدت پنج ماه رسانه ها به طریق مختلف انتقادات و حواشی زیادی ایجاد کردند ولی خوشبختانه با اعلام این خبر که سد آبریز در لایحه بودجه مجلس در ۱۴۰۱قرار گرفت حجت الاسلام موحد عیدی خوبی به حوزه انتخابیه داد و شادی و نشاط را به مردم تزریق کرد
برچسب ها :دشت کهگیلویه ، دهدشت نیوز ، سد آبریز ، موحد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰