کد خبر : 37417
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
پیام تسلیت نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در پی شهادت سرباز وظیفه سید نوید موسوی

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موحد نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه بهمئی چرام و لنده و نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی شهادت سرباز وظیفه سید نوید موسوی را تسلیت گفت.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موحد نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه بهمئی چرام و لنده و نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی شهادت سرباز وظیفه سید نوید موسوی را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر می باشد:
/به نام خدای شهیدآفرین/به آنکو شهید آفرید،آفرین/
باسمه الحقِّ المبین.
وَ لا تَحسَبنّ الّذین قُتِلوا فی سبیلِ اللّه امواتاً بل احیاءٌ عند ربِّهم یُرزقونَ.
در طلیعه کلام، ۱۲ فروردین،روز جمهوری اسلامی ایران را تهنیت عرض می کنم.
در قاموس حماسه و غیرت ایرانِ سترگ، هماره رشیدمردانی پاک سرشت و ایثارگر رخ می نمایند که با تاسٍّی از مکتب سرخ حسینی و اسطوره های تاریخ ساز هشت سال دفاع مقدس، گوهر جان خویش را برای دفاع از استقلال، امنیت، شرافت و اعتلای میهن اسلامی خویش به قربانگاه عشق هدیه می کنند و بسان نخل سربریده،ایستاده می میرند.
و از همین قبیله عشق،عروج سرخ مدافع امنیت و غیرت،جاویدان مرد دیارمان،شهید نوید موسوی ست که برای صیانت و حراست از فرهنگ دینی و مقابله با اراذل و مخلِّانِ نظم اجتماعی،شهد شکرین شهادت را نوشیده و آسمانی شده است.
اینجانب،عروج آسمانی این قهرمانی ملِّی را به حضرت ولی الله الاعظم-عج-،مقام عظمای ولایت،امت نستوه ایران زمین و خانواده آن واصل قابل،تعزیت و تهنیت عرض می کنم.از آستان ربوبی،علوِّ مراتب عالیه برای شهید سید نوید موسوی و موهبت صبر جزیل و واسع برای خانواده جلیل و صبورشان،مسالت می نمایم.
سید محمد موحِّد
نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه بهمئی چرام و لنده در در شورای اسلامی
برچسب ها :پیام تسلیت ، دهدشت نیوز ، شهید موسوی ، موحد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰