هدایت نیا مدیر شبکه بهداشت و درمان چرام در آیین افتتاح مهمانسرای شبکه چرام گفت :این مهمانسرا به متراژ ۴۵۰مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۵۰۰میلیون تومان تجهیز شد.
وی افزود:البته این ساختمان کمبود سیستم سرمایشی و گرمایشی دارد که هزینه بالایی می باشد که انتظار داریم دانشگاه این مشکل و سایر ملزومات را تامین اعتبار کند .
مدیرشبکه بهداشت و درمان چرام با اشاره به اقدامات یکسال اخیر گفت :اورژانس ۱۱۵مندان با نیرو و آمبولانس و اورژانس ۱۱۵سادات که امروز افتتاح شد و همچنین مرکز خدمات سلامت القچین سفلی که در همان ابتدای کار ما با جمعیتی بالغ بر ۶هزارنفر به بهره برداری رسید که البته نیاز به ساختمان جدید دارد .
هدایت نیا با اشاره به کمبود تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی چرام گفت :مهم ترین مطالبه حال حاضر در بحث تجهیزات پزشکی دستگاه رادیولوژی است که عمر ۲۵ساله دارد و از رده خارج می باشد و همیشه باید تعمیر شود که امیدواریم این مطالبه مردم پاسخ داده شود.
وی افزود:بحث آمبولانس در مراکز درمانی سرفاریاب و چرام که هر دو از رده خارج می باشد و هنگام حمل بیمار در بین راه خراب می شوند وتوان حمل بیمار به کهگیلویه هم ندارد.
هدایت نیا به نیاز دیگر شهرستان چرام در مورد لزوم احداث ساختمان زیست پزشکان خبرداد.
براساس این گزارش؛مهمانسرای شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام در کره شهبازی با تجهیز و امکاناتی مناسب امروز افتتاح شد که می تواند در جذب پزشکان و سایر مهمانان استانی و کشوری مورد استفاده قرار گیرد.


















ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰