کد خبر : 40199
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۶:۳۵

کهگیلویه و بویراحمدی ها برای تکمیل واکسن خود به مراکز بهداشتی مراجعه کنند

کهگیلویه و بویراحمدی ها برای تکمیل واکسن خود به مراکز بهداشتی مراجعه کنند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: کهگیلویه و بویراحمدی ها برای تکمیل واکسیناسیون خود به مراکز و خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت مراجعه کنند.

محمد غلام نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: افرادی که ۶ ماه از تزریق دوز سوم آنها گذشته باشد می توانند جهت دریافت دوز چهارم نیز به پایگاه ها و مراکز بهداشت مراجعه نمایند.

وی افزود: در مدت ۲۴ ساعت گذشته درکهگیلویه وبویراحمد فوت ناشی از کرونا وجود نداشته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمد همچنان هزار و ۱۳۲ نفراست.

غلام نژاد عنوان کرد: هم اکنون ۲۲ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند که چهار نفر مبتلای قطعی می باشند.

وی اضافه کرد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹در کهگیلویه و بویراحمد ۹۶هزار ۷۰۷ نفر بهبود یافته گزارش شده است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به آزمایش‌های انجام شده دراستان طی ۲۴ ساعت گذشته، بیان کرد: از ۷۲ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های پی سی آر و رپید تست است حدود ۱۹ درصد موارد مثبت بودند.

غلام نژاد ضمن تاکید بر انجام تزریق واکسن، اظهار داشت: در همه مراکز، خانه های بهداشت، پایگاه های سلامت استان واکسیناسیون کووید ۱۹ انجام می شود لذا از مردم شریف استان تقاضا داریم جهت تکمیل واکسیناسیون خود اقدام نمایند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405