دهدشت نیوز:
خبرنگار: سیده مریم پیروزان:
سیدعبدالعزیز موسوی اصل گفت: ظهر روز جمعه کوه خائیز مشرف به روستای پیربادمی دچار آتش سوزی شد.
وی ادامه داد: بلافاصله نیروهای امدادی به محل اعزام و با همکاری مردم، مدیران و نیروهای امدادی آتش مهار شد ولی با تاریک شدن هوا و وزش باد آتش مجددا شعله ور شد.
موسوی اصل تصریح کرد: با شعله ور شدن آتش عملیات اطفاء حریق مجددا آغاز و بخش اعظمی مهار شده است و تا پایش کامل دستگاه های اجرایی در محل حضور دارند.
فرماندار کهگیلویه افزود: از همان ساعات اولیه استاندار، نماینده کهگیلویه، معاون عمرانی استاندار و مدیرکل بحران پیگیر موضوع بودند و مدام پیگیر و همکاری ویژه دارند.
وی گفت: خوشبختانه آتش با زیستگاه حیات وحش فاصله دارد و جای هیچگونه نگرانی از بابت آسیب به حیات وحش نیست.
موسوی اصل ابراز کرد؛ مدیرکل بحران در حال اعزام به منطقه است و در صورت نیاز، بالگرد به منطقه اعزام می شود.
گفتنی است فرماندار کهگیلویه از ساعات اولیه به صورت میدانی تا هم اکنون ساعت یک بامداد در محل حضور دارد و در حال مدیریت عملیات اطفاء حریق است.
همچنین رئیس دفتر نماینده کهگیلویه،بخشدار مرکزی، برخی مدیران و مدیرکل منابع طبیعی در حال اطفا حریق بودند.








ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰