کد خبر : 40597
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۲
هشدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص اوج گیری کرونا/ لیست مراکز واکسیناسیون کرونا
وی از مردم استان خواست هرچه سریعتر واکسیناسیون خود را تکمیل کنند و از عادی انگاری و بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی پرهیز و حتما در مکان های بسته از ماسک استفاده نمایند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شمار مبتلایان به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد در حال افزایش است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر محمد غلام نژاد افزود: از مجموع ۱۵۵ نمونه پی سی آر و رپید تست انجام شده در استان، ۲۸ درصد موارد مثبت بوده است.
وی ابراز داشت: هم اکنون ۳۸ نفر بیمار کرونایی در بیمارستانهای معین کرونا در استان بستری می باشند که از این تعداد ۹ نفر کرونای قطعی هستند.
دکتر غلام نژاد اضافه کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۹۶ هزار و ۷۲۳ بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد بهبود یافته اند.
وی از مردم استان خواست هرچه سریعتر واکسیناسیون خود را تکمیل کنند و از عادی انگاری و بی توجهی به دستورالعملهای بهداشتی پرهیز و حتما در مکان های بسته از ماسک استفاده نمایند.
برچسب ها :دهدشت نیوز ، لیست کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰