مدیر شبکه بهداشت چرام:پیشرفت ۴۰ درصدی ساخت بیمارستان چرام
روژه بیمارستان ۳۲تختخوابی چرام که قبلا در فاز اول کمتر از ۸درصد پیشرفت فیزیکی داشت در سایه توجهات حضرت ولی عصر و حمایت دولت انقلابی دکتر رئیسی از زمان استقرار تیم مدیریتی جدید دانشگاه با حمایت قاطعانه ریاست دانشگاه جناب دکتر غلام نژاد، نماینده کهگیلویه بزرگ ،فرماندار و پیگیریهای مداوم معاونت پشتیبانی جناب دکتر مرادیان الحمدالله در فاز اول شاهد پیشرفت ۴۰درصدی پروژه میباشیم .
دهدشت نیوز
مدیرشبکه بهداشت درمان چرام در راستای تسریع در روند پیشرفت بیمارستان بازدید وگفت:پروژه بیمارستان ۳۲تختخوابی چرام که قبلا در فاز اول کمتر از ۸درصد پیشرفت فیزیکی داشت در سایه توجهات حضرت ولی عصر و حمایت دولت انقلابی دکتر رئیسی از زمان استقرار تیم مدیریتی جدید دانشگاه با حمایت قاطعانه ریاست دانشگاه جناب دکتر غلام نژاد، نماینده کهگیلویه بزرگ ،فرماندار و پیگیریهای مداوم معاونت پشتیبانی جناب دکتر مرادیان الحمدالله در فاز اول شاهد پیشرفت ۴۰درصدی پروژه میباشیم .
جعفری افزود:بتن ریزی سقف اول ،آرموتوربندی پارت دوم و فوندانسیون انجام گردیده پروژه فعال و رو به پیشرفت هست
مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان افزود: به طور مداوم هم از طریق دانشگاه وهم شبکه بر روند پیشرفت پروژه نظارت داریم و دغدغه مند خواسته به حق همشهریان عزیز میباشیم.
وی عنوان کرد:این نوید را به همشهریان عزیز می دهیم که به حول و قوه الهی با حمایت مجموعه مدیریتی دانشگاه و شبکه بهداشت ودرمان روز به روز شاهد پیشرفت پروژه و احقاق خواسته به حق همشهریان عزیز خواهیم بود
با بررسی روند پیشبرد این پروژه، بر تسریع در ساخت و بهره برداری از این خدمت، با هدف بهبود چرخه های خدمت رسانی به همشهریان تاکید کرد.

برچسب ها :بیمارستان چرام ، پیشرفت ، دهدشت نیوز
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰