اجتماع مردم انقلابی دهدشت علیه آشوبگران
در پی هتک حرمت مقدسات و آتشزدن کتاب قرآن و تخریب اموال عمومی و حرکتهای خباثتآمیز آشوبگران، مردم دهدشت بعد از اقامه نماز جمعه انزجار خود را از آشوبگران به نمایش گذاشتند.
دهدشت نیوز
طی روزهای اخیر مشاهده برخی صحنههای دلخراش از حضور آشوبگران در سطح برخی شهرها، ایجاد ناامنی و هتک حرمت به حجاب و قرآنکریم دل مردم را به درد آورده است.
تخریب اموال عمومی، توهین به مقدسات، شعارهای ساختارشکنانه، ایجاد ناامنی، آتشزدن پرچم جمهوری اسلامی باعث شد مردم ایران اسلامی بار دیگر غیرت دینی خود را به نمایش بگذارند و با حضور در راهپیمایی بعد از اقامه نماز جمعه انزجار خود را از آشوبگران به نمایش بگذارند.
مردم ولایی و انقلابی دهدشت همزمان با سراسر کشور بعد از اقامه نماز جمعه با حضور در راهپیمایی نفرت خود را از اقدامات مذبوحانه دشمن به نمایش گذاشتند.







برچسب ها :_دهدشت نیوز ، اغتشاشگران ، راهپیمایی دهدشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰