کد خبر : 43481
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۰

بیانیه شورای هماهنگی در محکومیت حادثه شیراز/برگزاری راهپیمایی در سراسر کهگیلویه و بویراحمد

بیانیه شورای هماهنگی در محکومیت حادثه شیراز/برگزاری راهپیمایی در سراسر کهگیلویه و بویراحمد
بیانیه شورای هماهنگی در محکومیت حادثه شیراز/برگزاری راهپیمایی در سراسر کهگیلویه و بویراحمد

دهدشت نیوز

بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در محکومیت عملیات تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) به این شرح است.

الْقَتْلَ لَنا عادَهٌ وَ کَرامَتَنَا الشَّهادَهُ»؛ کشته شدن در راه خدا، عادت دیرین ما و شهادت، مایه کرامت و افتخار ماست.

انجام عملیات تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام به دستان تا مرفق آغشته به خون روسیاهان تکفیری و به شهادت رساندن زائران و میهمانان حریم اهل بیت علیهم السلام جنایتی آشکار است که در سایه ناامنی ها و اغتشاشات شوم ایجاد شده با پشتیبانی استکبار جهانی صورت گرفته است.

این جنایت از سویی نشان دهنده دشمنی بانیان آن با مناسک و شعائر دینی است و از سویی دیگر آشکار کننده خوی ددمنشی مجریان فریب خورده آن است.

کسانی که با بی توجهی به خواست دشمن برای ایجاد نامنی در کشور، همچنان در بوق تفرقه و نفاق می دمند باید بدانند که خواسته یا ناخواسته شریک این جرم و جنایت و مسئول خون های به ناحق ریخته ضیوف آل الله هستند.

این جنایت هولناک نشان داد دشمنان عزت و پیشرفت ملت ایران برای دست یابی به مطامع شیطانی خود از هیچ جنایت و خباثتی فرو گذار نمی کنند و در این میان ریختن خون های پاک مردان، زنان و کودکان بی دفاع را حتی در هنگامه نماز و حمد و ثنای پروردگار متعال در حرم اهل بیت پیامبر اعظم (ص) برای دستیابی به نیات شوم خود مباح می شمارند.

دشمنان انقلاب اسلامی بدانند، ایجاد ناامنی و ناآرامی در ایران عزیز و این گونه حرکت‌های کور و ذلیلانه و از سر استیصال نه تنها هیچ گونه خللی در اقتدار و اراده پولادین شجره طیبه و مقدس جمهوری اسلامی ایران وارد نمی‌کند، بلکه برعکس، تقویت و تثبیت مبانی و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران را به دنبال خواهد داشت و باعث تقویت اتحاد، انسجام و همبستگی و عزم راسخ ملت ایران در ایستادگی مقابل جبهه استکبار و شرک و نفاق و تکفیر خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن محکومیت شدید این جنایت هولناک، شهادت جمعی از هم میهنان و هم استانی های عزیز را در هنگامه دعا و مناجات، تبریک و تسلیت گفته و برای مجروحان این فاجعه از درگاه خداوند رحمان شفا و عافیت مسالت می کند و از دستگاه های مسئول می خواهد تا با پیگیری مجدانه، عاملان و آمران این جنایت را به سزای اعمال پلید خود برسانند.

همچنین فردا جمعه ششم آبان ماه بعد از نماز جمعه راهپیمایی در محکومیت این حادثه تروریستی در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد که در این حادثه دو نفر از فرزندان خود را از دست داد برگزار می‌شود.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405