کد خبر : 43663
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۹:۴۰

شهید طهرانی مقدم شهید بزرگ اقتدار ملی است

شهید طهرانی مقدم شهید بزرگ اقتدار ملی است
شهید طهرانی مقدم شهید بزرگ اقتدار ملی است

حجت الا سلام کیانی اصل در خطبه های این هفته نماز جمعه سوقگفت:
لزوم قدردانی حقیقی از ملت ایران
هرچند است تریبون های نماز جمعه باید از حماسه آفرینی مردم عزیزمان در راهپیمایی تاریخی ۱۳ آبان ۱۴۰۱ قدردانی و تشکر کرد اما تشکر حقیقی مردم را مسئولان به ویژه دولتمردان محترم باید در ایجاد گشایش و ثبات اقتصادی ، اتخاذ تصمیمات صحیح ، حمایت از اقشار محروم ، رفع فقر و فساد و تبعیض انجام دهند ؛ مسئولان کشور بدانند هرچه در این راه مجاهدت نمایند باز هم بدهکار این مردم هستند که به حق از مشکلات معیشتی و اقتصادی در دهه اخیر گلایه مندند و انشاالله این دولت بتواند با تمرکز بیشتر و دقیقتر بر اصلاحات اقتصادی به ویژه در کاهش و تثبیت نرخ ارز موفق باشد بر رضایت‌مندی مردم را کسب کند.
۲۱ آبان سالروز شهادت شهدای جهاد خودکفایی است و پرچمدار این قافله سردار مخلص اسلام حاج حسن طهرانی مقدم است.
شهید طهرانی مقدم شهید بزرگ اقتدار ملی است.
۲۴ آبان روز کتابخوانی است که از ۲۴ آبان تا ۳۰ آبان هفته کتاب و کتابخوانی است.
رهبر معظم انقلاب فرمودند : امروز تا بخوانی و علم آموزی نه تنها یک وظیفه ملی بلکه یک واجب عینی است . کتابخوانی باید یک سیره و سنت رایج بین مردم باشد کتاب بخوانند و به فرزندانشان بدهند.
در همین راستا دفتر امام جمعه به همراهی ستاد نماز جمعه برای ترویج کتابخوانی در این دو ماه بعد کتاب بسیار مهم را که حتی توصیه رهبر بود مطرح کردند و برای آن جوایزی هم در نظر گرفته شد که انشالله انتظار می‌رود که مردم عزیز و فرهنگی شهرمان از این اقدام زیبا استقبال کنند.
اهمیت راهبردی ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ و موشک های قاره پیما
سپاه پاسداران و موشک‌های میان‌برد ۵۵۰۰ تا ۱۲۵۰۰ کیلومتری در قالب دو مرحله و سه مرحله سوخت جامد دست پیدا کرد رقص قطعاً توان حمله به خاک اروپا و پایگاه های آمریکایی را به دست آورد.
جمهوری اسلامی می داند و واقف است که شکست مذاکرات برجام حتمی است اما تهران با شلیک موشک سه مرحله ای قائم به طرف مقابل تبدیل کرد که در دوره پسابرجام سخن از حمله نظامی به ایران هم دیگر نباید مطرح شود.
دلایل حمایت آمریکا از داعش در افغانستان
برخی شواهد از قدرت یافتن بیشتر داعش در افغانستان حکایت میکند.
حضور داعش در افغانستان تحلیلی برای ایران و روسیه و چین و بدون تردید یکی از اهداف اصلی آمریکا در تقویت داعش در افغانستان بی ثبات سازی در ایران است

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405