کد خبر : 43744
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۱ - ۸:۳۸

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های استان را اعلام کرد

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های استان را اعلام کرد
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های استان را اعلام کرد.

دهدشت نیوز

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با اشاره به بارش‌های پراکنده باران و لغزندگی جاده‌ بابا میدان- یاسوج، یاسوج- شیراز، یاسوج- اصفهان، یاسوج-کاکان، یاسوج-سپیدار از رانندگان وسایل نقلیه خواست تا سرعت مطمئنه را رعایت کنند.

محمدی افزود: همراه داشتن تجهیزات ایمنی و وسایل گرم کننده، روشن نمودن چراغ‌های مه شکن و رعایت فاصله طولی با خودرو جلو الزامی است.

وی با اشاره به لزوم گشت راهداری در محور‌های استان برای ایمنی سفر مردم افزود: سرعت غیرمجاز مهمترین عامل تصادف در بارندگی است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: رانندگان وسایل نقلیه در هنگام بارندگی در جاده‌ها با دنده سنگین حرکت و از ترمز ناگهانی در جاده‌های لغزنده پرهیز کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405