برگزاری محفل انس با قرآن با حضور پورشور دانش آموزان روزه دار دریاسوج
برگزاری محفل انس با قرآن با حضور پورشور دانش آموزان روزه دار دریاسوج
مدیر کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: برگزاری محافل نورانی قرآن ، زمینه ساز انس و الفت با قرآن است.
به گزارش دهدشت نیوز .. حسنعلی عزت خواه در آیین محفل بزرگ قرآنی که با حضور بیش از ۵۰۰ دانش آموزپسر شهر یاسوج برگزار شدگفت: در ماه ضیافت الهی این محافل قرآنی با هدف نهادینه شدن فرهنگ فراگیری و تلاوت قرآن بین نسل نوجوان و شناسایی استعدادهای ویژه دانشآموزان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه برگزاری چنین محافل نورانی ، زمینه ساز انس و الفت با قرآن این است،گفت: همانطور که پیامبر بزرگ اسلام (ص) قرآن و عترت را هدیه ای گرانبها در میان امت خود قرار داده که باید مورد تکریم واقع شوند و دانش آموزان باید با قرآن و عترت مأنوس شوند.
عزت خواه افزود: در ماه مبارک رمضان محافل نورانی انس با قرآن در سراسر استان و درهمه مدارس برگزار شد که آیین محفل بزرگ قرآنی شهر یاسوج همزمان با سراسرکشور بصورت زنده از برخی شبکه های سراسری سیمای جمهوری اسلامی پخش شد.
رئیس اداره قرآن و عترت نماز نیز گفت: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ناب قرآنی و درامتداد محافل قرآنی در مدارس همزمان با سراسر کشور در روز ۲۹ فروردین ماه محفل قرآنی در بیش از ۳هزار آموزشگاه برگزار شد.
حجت السلام ناصر مصباح نژاد گفت: درآیین نمادین این محفل قرآنی در یاسوج که از شبکه های سراسری تلویزیون نیز پخش شد قاریان ممتاز کشوری به تلاوت قرآن پرداختند .
وی بیان کرد: برگزاری محافل قرآنی درمدارس تأثیر شگرفی درتفکر نسل جدید و تغییر دیدگاه عمیقی نسبت به قرآن در بین دانش آموزان ایجاد خواهد شد.
برچسب ها :دهدشت نیوز ، محفل انس قران ، یاسوج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰