بوسه فرمانده سپاه کهگیلویه بر دستان معلم خود
دهدشت نیوز
حجتالاسلام علی وحدانیفر در آیین تجلیل از معلمان نمونه، بازنشسته و ایثارگر در دهدشت اظهار کرد: معلمی یک هنر است و شغل نیست.
امام جمعه دهدشت افزود: هر وقت احساس کردیم رسالت ما معلم بودن است آن وقت وجدان ما راحت و قوه تدریس بیشتر خواهد شد.
وی از نقش معلم به عنوان کارخانه انسانسازی نام برد و تصریح کرد: شما انسانساز هستید و معنویت را در جامعه افزایش دهید.
همچنین فریدون فاطمیزاده در آئین اظهار کرد: معلم آموزنده سخن پاک همانند درختی که اصل آن در زمین و فرع و شاخههایش در آسمان استوار است.
مدیر آموزش وپرورش دهدشت معلم را در زمره حکیمان عنوان و بیان کرد: معلم پل نمیسازد اما انسانها را به افق روشنایی و دانایی هدایت میرسانند.
وی افزود: برای شناخت معلم باید انسان را با همه گستردگیهای وجودی او و استعدادها و ظرفیتهایش بشناسیم.
فاطمیزاده عنوان کرد: اگر در جامعهای معلم را تکریم کردند قطعا آن جامعه راه رشد و تعالی را طی خواهد کرد.
مدیر آموزش وپرورش دهدشت رویکرد در این نهاد را عدالت آموزشی عنوان و خاطرنشان کرد: نگاه ما تقویت مدارس دولتی و توجه عمیق به مسائل کارشناسی است.
وی از شایستهسالاری به عنوان دیگر رویکرد در آموزش وپرورش دهدشت نام برد و تصریح کرد: توجه با کیفیتپروری به جای آمارپروری، استفاده از جوانان به عنوان موتور پیشران تعلیم و تربیت، بازتولید اندیشههای متعالی اسلامی و ایجاد نشاط جمعی و دانشافزایی و توانمندسازی در دستور کار آموزش وپرورش خواهد بود.







برچسب ها :بوسه معلم ، دهدشت نیوز ، فرمانده سپاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰