کد خبر : 49855
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵

استان کهگیلویه و بویراحمد امکان برگزاری جشن ازدواج جوانان کهگیلویه در سالن های ورزشی فراهم است

استان کهگیلویه و بویراحمد امکان برگزاری جشن ازدواج جوانان کهگیلویه در سالن های ورزشی فراهم است
ناصر رمضانی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در راستای ترویج ازداواج آسان همه دستگاه های اجرایی موظف و مکلف به ارائه خدمات از طریق واگذاری سالن های ادارات و سالن های ورزشی برای جشن وصال جوانان هستند. وی بیان کرد: این کار فرهنگی از سوی ستاد سامان ازدواج کشور نهادینه شده و نقش مهمی در کاهش هزینه های ازدواج زوج های جوان دارد. رمضانی تصریح کرد: از فروردین ماه سال جاری تاکنون ۶ مورد جشن وصال جوانان در سالن های ورزشی شهرستان کهگیلویه برگزار شده است. وی کاهش هزینه ها در تشویق جوانان به امر ازدواج را بسیار مهم دانست و افزود: اداره ورزش و جوانان از همه ظرفیت ها برای حمایت از جوانان استفاده خواهد کرد. رمضانی اضافه کرد: برای تامین زیرساخت های لازم در حمایت از جوانان در سال جاری بیش از ۲۰میلیارد ریال برای تجهیز وسایل سرمایشی و گرمایشی سالن های ورزشی هزینه شده است. شهرستان کهگیلویه دارای ۶سالن ورزشی و ۲ورزشگاه روباز است. بیش از ۴۵درصد از جمعیت ۱۳۲هزار نفری شهرستان کهگیلویه را جوانان تشکیل می دهند.

دهدشت نیوز

رئیس اداره ورزش وجوانان کهگیلویه در مراسم تجلیل از خبرنگاران گفت: به خبرنگاران کهگیلویه افتخار می کنم چون گمنام اما دلسوزانه فعالیت می کنند و به جامعه خدمت مینمایند.

ناصر رمضانی افزود: قشر محروم خبرنگار علی رغم همه مشکلات صدای رسای جامعه هستند و مسئولان می بایست از نقد خبرنگاران برای پیشبرد امور بهره ببرند.

وی تصریح کرد: اقدام برخی مدیران در شکایت از رسانه ها پسندیده نیست و جای تاسف دارد.  رمضانی پویایی جامعه را نتیجه نظارت و نقد صحیح اصحاب رسانه و همدلی مردم و مسئولان بیان کرد.

وی افزود: اداره ورزش وجوانان در عرصه فعالیت، خبرنگاران را یاور همیشگی خود می داند.

رمضانی گفت: سیاست دربرنامه ریزی ما نقشی ندارد و اماده همکاری با همه افراد صاحب نظرهستیم.

وی ورزشگاه قلعه رییسی راغده سرطانی بیان کرد و گفت: این ورزشگاه تغییر کاربری داده شده ودرهمین مدت ۵میلیاردتومان برای تکمیل وبهره برداری اختصاص یافت.

رمضانی ادامه داد: برخی چمن های مصنوعی غیرفعال هستند وکارایی ندارند.

وی گفت: خوشبختانه برج نوری ورزشگاه  ازادی بزودی نصب خواهد شدواین ورزشگاه شبانه نیز به ورزشکاران خدمات خواهدداد.

رمضانی ادامه داد: برای چمن مصنوعی سوق و استخر این شهر جمعا دومیلیاردتومان اعتباراختصاص دادیم و در دردیشموک نیز دومیلیاردتومان به استادیوم این شهر با مشارکت بنیاد برکت اعتبار تعلق گرفت.

 

رمضانی با قدردانی از هیات هندبال کهگیلویه گفت: تمامی امکانات ورزش وجوانان در اختیار تیم هندبال قرار داده شد اما در موفقیت ها نامی از این اداره به میان نمی اید.

وی افزود: ۳٠٠میلیون تومان به هیات های ورزشی در سال جاری کمک شده است امادرسال گذشته هیچگونه کمکی نگردید

وی گفت: خانه جوان دردولت گذشته صوری وبدون امکانات افتتاح شد اما درحال حاضر باکمک نماینده اعتبار خوبی برای تجهیزان اختصاص یافته است.

ناصررمضانی افزود: چمن مصنوعی شهیدسلیمانی دهدشت میزبان مسابقات محلات استانی خواهد بود.

رمضانی گفت: تمامی اماکن ورزشی کهگیلویه درسال جاری به مناقصه میرود.

وی درزمینه استخر دهدشت نیز گفت: استخر دهدشت با شرایط متفاوت به پیمانکار قبلی به مدت ۱۸ماه واگذار و پس ازاین تاریخ به مناقصه خواهد رفت.

رمضانی درپایان تاکیدکرد: نگاه ورزش وجوانان به هیات های ورزشی عادلانه است و تمامی امکانات وتجهیزات گرفته شده ازسوی این اداره دراختیار هیئت ها قرار داده خواهد شد.

رییس هئیت فوتبال کهگیلویه نیز در این نشست گفت: ورزش مقوله جهانی است و همه کشورها در حال سرمایه گذاری در این زمینه هستند.

ابوالحسن دلباز افزود: انتظار میرود که معرفی ظرفیت های کهگیلویه در حوزه ورزش اولویت اصحاب رسانه باشد.

وی گفت: تقویم کاری هییت فوتبال از سایر شهرستان های استان جلوتراست و سه تیم مختلف در مسابقات مهم کشوری داریم.

دلباز تاکید کرد: ورزش بانوان نیز هم پای ورزش اقایان مورد توجه ماقرار دارد.

وی تصریح کرد: جلسات در مورد  حوزه جوانان باید بامحوریت اداره ورزش وجوانان باشد و این نشست ها اگر در اداره ورزش وجوانان برگزار شود خروجی بهتری دارد.

ابوالحسن دلباز گفت: تنها هیات فوتبال دراستان هستیم که تیم های ان سالیانه افزایش پیدا می کنند درحالی که درسایر شهرستان ها شاهد ریزش هستیم.  پیست استادیوم دهدشت استاندارد نیست و هیات فوتبال در این زمینه نیازمند حمایت مدیران میباشیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405