دهدشت نیوز
نگاه مهربانه به معلولین چرام
بمناسبت روز جهانی معلولین مدیریت بهزیستی به همراه امام جماعت آن اداره و ریاست آموزش و پرورش چرام و مدیر حرفه آموزی حاج رحیمی و خانم فرخی مسئول و مربیان آموزشگاه نرگس جشن با شکوهی به همراه معلولین در محل آموزشگاه برگزار شد
ابتدا صادقیان مدیریت بهزیستی فرارسیدن سالروز گرامیداشت روز جهانی معلولین را به توان یابان هر دو مجموعه تبریک و تهنیت گفتند و اظهار امیدواری کردند که بتوانند در حد توان سازمان به معلولین خدمات بیشتری ارائه نمایند.
سپس دانشی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان چرام سالروز جهانی معلولان را به توان یابان مجموعه ها تبریک گفته و زحمات مربیان و مدیران آن را کاری ارزشمند و در جهت رضای دانستند.
در انتهای این مراسم شکوهمند هدایای به معلولین دو مرکز اهدا نموده و موجبات شادی و شعف این توان یابان شدند.













ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰