کد خبر : 53588
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: سند تحول بنیادین ریل گذاری برای تربیت و پرورش انسان های متعهد و صالح در تراز انقلاب اسلامی

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:  سند تحول بنیادین ریل گذاری برای تربیت و پرورش انسان های متعهد و صالح در تراز انقلاب اسلامی

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: سند تحول بنیادین ریل گذاری برای تربیت و پرورش انسان های متعهد و صالح در تراز انقلاب اسلامی مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:سند تحول بنیادین یک ریل گذاری برای تربیت و پرورش انسان های متعهد و صالح در تراز انقلاب اسلامی است. به گزارش

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد:

سند تحول بنیادین ریل گذاری برای تربیت و پرورش انسان های متعهد و صالح در تراز انقلاب اسلامی

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:سند تحول بنیادین یک ریل گذاری برای تربیت و پرورش انسان های متعهد و صالح در تراز انقلاب اسلامی است.

به گزارش ….دهدشتنیوز….حسنعلی عزت خواه افزود: با تصویب سند تحول بنیادین توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۰ نقطه عطفی برای آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت کشور شکل گرفت.

وی گفت:آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی اجرای سند تحول بنیادین نیازمند بهره گیری از توان و ظرفیت دیگر وزارتخانه ها، نهادها،سازمان ها و ادارات است.

عزت خواه اولویت کاری و جدی آموزش و پرورش را اجرا و تحقق هر چه مطلوبتر این سند برشمرد و افزود:یکی از اهداف مهم اجرا و تحقق سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش در کنار تربیت انسان های سالم، صالح و انقلابی استقرار هر چه بیشتر عدالت آموزشی و پرورشی در نقاط مختلف استان است.
وی گفت:ایجاد تحول در نیروهای انسانی، توانمندسازی علمی معلمان، توجه به شأن، منزلت و کرامت معلمان، ایجاد تحول کمی و کیفی در محتواهای آموزشی و پرورشی، ایجاد تحول در فضاها، زیرساخت ها و امکانات آموزشی و پویاتر شدن مدارس با جدیت در دستور کار آموزش و پرورش است.

مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اهمیت چشمگیر آموزش و پرورش و دشواری کار تعلیم و تربیت ،افزود: نهاد فرهنگی آموزش و پرورش تربیت کننده آینده سازان و نسل فرداها بوده و همگان باید برای تحقق این رسالت سنگین آموزش و پرورش را کمک و همراهی کنند.

عزت خواه گفت: تمامی فعالیت ها و برنامه های مورد نظر آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت استان بر اساس سند تحول بنیادین است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405