کد خبر : 58323
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰

پایان دوره فیلم سازی آسان در کهگیلویه

پایان دوره فیلم سازی آسان در کهگیلویه
پایان دوره فیلم سازی آسان در کهگیلویه

دهدشت نیوز

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه، عبدالکریم عبودی خبر پایان دوره فیلم سازی آسان در کهگیلویه را داد و گفت: این دوره از اول تیر ماه تا پایان شهریور امسال با همکاری انجمن فیلم و عکس برگزار گردید.

وی افزود: انجمن فیلم و عکس در همین دوره کوتاهی که پس از حدود ۸ سال عدم فعالیت مجدد فعال شد، چندین دوره و کارگاه برگزار کرد؛ من جمله دوره عکاسی، دوره ویرایش عکس با محوریت فتوشاپ و هوش مصنوعی، دوره فیلم سازی آسان و پخش و نقد فیلم به صورت دو هفتگی برگزار نموده که جا دارد از اعضای این انجمن بالاخص سید اسماعیل رضوی زاده رئیس انجمن فیلم عکس تقدیر و تشکر کنیم.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: باید از ظرفیت‌های موجود در شهرستان برای مقوله بسیار مهم آموزش استفاده کنیم، ما اساتید بسیار توانمندی داریم که با معلومات و به روز هستند و این خود یک ظرفیت است.

عبودی عنوان کرد: سینما بالاخص فیلم کوتاه رسانه‌ای است که می‌تواند در کوتاه‌ترین زمان ممکن بیشترین تاثیر را بر مخاطب بگذارد، پس این سکو از اهمیت والایی برخوردار است و باید بیشتر دیده شود و بیشتر حمایت شود و در همین راستا امسال برای تولید ۷ فیلم کوتاه همکاری کردیم.

در ادامه رئیس انجمن فیلم و عکس شهرستان کهگیلویه، سید اسماعیل رضوی زاده گفت: انجمن فیلم و عکس در این مدت کوتاه که مجدد فعال شد، دوره‌های عکاسی، ویرایش عکس با محوریت فتوشاپ و هوش مصنوعی و فیلم‌سازی آسان را با همکاری همراهی و همیاری اداره فرهنگی ارشاد اسلامی برگزار کردیم و جا دارد صمیمانه از زحمات بی‌شائبه ی رئیس اداره، عبدالکریم عبودی تقدیر و تشکر کنیم.

وی افزود: در کنار این کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی ما به صورت دو هفتگی اقدام به پخش و نقد فیلم کوتاه فیلمسازان خود شهرستان با هدف شناساندن این هنرمندان به عامه مردم، ارتقا سطح سواد بصری و چگونه فیلم دیدن کردیم و همچنین دیده شدن این فیلمسازان و هنرمندان توسط مسئولین نیز مد نظر ما بود.

رئیس انجمن فیلم و عکس کهگیلویه ضمن گلایه از نبود امکانات مناسب و کافی برای مراحل تولید و پس تولید فیلم، افزود: اگر به پلتفرم‌های فضای مجازی دقت کنید، در همین شهرستان به صورت شخصی تولید محتواهای بسیار زیادی می‌شود که بعضاً فاقد ارزش و گاهی ضد ارزش هستند، پس ما برای اینکه از این قافله عقب نمانیم باید خود را تجهیز کنیم و دیگر با شعار و وعده‌های بی سرانجام راه به جایی نمی‌بریم، بلکه قول و وعده‌های داده شده توسط مسئولین برای امکانات و تجهیزات باید عملی شود، تا بتوانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

رضوی در پایان گفت: خروجی این کلاس‌های فیلمسازی چهار فیلم کوتاه داستانی و مستند بود که با همکاری این انجمن و اداره فرهنگی ارشاد اسلامی کهگیلویه تولید شدند و در جمع تولیداتی که با همکاری این انجمن در سال ۱۴۰۳ انجام گرفت ۷ فیلم کوتاه بوده است.(سه فیلم کوتاه داستانی و چهار فیلم کوتاه مستند).

گفتنی است، مدرس این دوره آموزشیِ «فیلم‌سازی آسان» سید اسماعیل رضوی زاده کارشناس رشته سینما با گرایش کارگردانی بوده و همچنین وی فارغ التحصیل رشته فیلمسازی و تدوین از انجمن سینمای جوانان ایران می باشد.

مجری نشست های پخش و نقد فیلم کهگیلویه: حمزه نام آور

منتقد نشست های پخش و نقد فیلم کهگیلویه: سید علی رضوی زاده

مسؤول برگزاری نشست ها: سید اسماعیل رضوی زاده

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405