کد خبر : 58480
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲

انتخاب آقای رحمانی یک انتخاب مستقل است / استاندار و تیم ایشان نباید به حاشیه بروند

انتخاب آقای رحمانی یک انتخاب مستقل است / استاندار و تیم ایشان نباید به حاشیه بروند
انتخاب آقای رحمانی یک انتخاب مستقل است / استاندار و تیم ایشان نباید به حاشیه بروند
آئین تکریم و معارفه استانداران جدید و قدیم کهگیلویه و بویراحمد با حضور اسکندر مومنی وزیر کشور در سالن دکتر عسکریان دانشگاه یاسوج در حال برگزاری است.

به گزارش دهدشت نیوز، امروز سه شنبه (۳ مهرماه ۱۴۰۳) در این آیین که با حضور مسئولان کشوری و استانی، نمایندگان استانی و مدیران برگزار شد، معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: خداوند بزرگ را سپاسگذارم که در هفته وحدت و هفته دفاع مقدس، دور هم جمع شده ایم تا دولتمردان نظام اسلامی را تکریم نماییم.
شهادت می دهم آنچه آقای احمدزاده در توان داشتند انجام دادند
سید جواد هاشمی مهر اظهار کرد: جناب آقای دکتر مومنی، این دیار با مقیاس کمی یک درصد از جمعیت کشور را در خود جای داده است، و شکوهی به بلندای دنای همیشه استوار دارد که بیش از ۴۰ هزار شاهد و جانباز و ایثارگر تقدیم انقلاب کرده است.
مردیم و با مردانگی ها آشناییم، فرزند آریوبرزن از نسل دناییم
از طرف مردم استان کهگیلویه و بویراحمد
وی گفت: از جناب آقای دکتر پزشکیان به خاطر توجه به نیروهای انسانی این استان و حضور فرزندان استان در کابینه دولت تشکر می کنم.
هاشمی مهر بیان کرد:از آنجایی که ساختار وزارت کشور یکی از ارکان کلیدی در تصمیم سازی می باشد توجه به این حاکمیت امری واجب است، که اغلب نیروهای این وزارتخانه انتظار دارند برای حفاظت از حقوق آنها در تمام لایه های وزارت کشور توجه و اهتمام داشته باشند.
وی افزود: شهادت می دهم آنچه آقای احمدزاده در توان داشتند انجام دادند، لازم می دانم از ایشان تقدیر و تشکر داشته باشم.
انتخاب آقای رحمانی یک انتخاب مستقل است / استاندار و تیم ایشان نباید به حاشیه بروند
نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از خدمات ارزشمند دولت آقای رئیسی تشکر می کنیم، توجهات خوبی به این استان شد.دولت شهید رئیسی در همین ایام کوتاه دو بار به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد و بازدیدهای مختلفی از مناطق استان داشتند و تلاش داشتند محرومیت های استان را از بین ببرند.
هر چند که تلاش و همت بی سابقه بود ولی شرایط به گونه دیگری پیش رفت، اما اهداف همواره وجود دارند.
این استان ظرفیت های مادی، فرهنگی، انسانی زیادی دارد.
آیت الله حسینی بیان کرد: فرصتی پیش آمد و در سفری که داشتیم و به محضر حضرت آقا رسیدیم،  ۱۰ بند را درخصوص مشکلات استان تقدیم حضرت آقا کردیم و ایشان فی المجلس به آقای عارف معاون اول ریاست جمهوری دستور حل مشکلات را دادند.
آیت الله حسینی افزود: مردم توقع دارند، در دوران دفاع مقدس مردم این استان رتبه اول را در مشارکت در میدان های جنگ دارند، در میدان های مشارکت سیاسی رتبه های اول و دوم را دارند، توقعات وجود دارد.
وی بیان کرد: انتخاب آقای رحمانی یک انتخاب مستقل است، ایشان کارنامه بسیار خوبی دارد، و با توجه به این رزومه خوب، انتظارات بیشتری نیز از ایشان داریم. استاندار و تیم ایشان نباید به حاشیه بروند و باید به سمت حل مشکل پروژه های کلان و زیرساخت ها بروند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405