کد خبر : 59059
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ - ۹:۱۴

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد: یکی از راههای نشاط اجتماعی در جامعه توجه به ورزش دانش آموزی است

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد:  یکی از راههای نشاط اجتماعی در جامعه توجه به ورزش دانش آموزی است
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد: یکی از راههای نشاط اجتماعی در جامعه توجه به ورزش دانش آموزی است

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد:

یکی از راههای نشاط اجتماعی در جامعه توجه به ورزش دانش آموزی است

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: یکی از راههای نشاط اجتماعی در جامعه توجه به ورزش دانش آموزی است.

به گزارش ……..دهدشت نیوز ……..آیت الله سید نصیر حسینی در دیدار با مدیرکل و معاونت تربیت بدنی و ورزش اداره کل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد در آخرین روز از هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: مسئله ورزش از ضروریات امروز جامعه است که در بین نسل جوان و نوجوان دانش آموز این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با ابراز خرسندی از تلاشهای خوب صورت گرفته در عرصه توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی در مدارس گفت:ورزش باعث فعالیت ذهنی و یادگیری بهتر دانش آموزان می شود و باید زنگ ورزش در مدارس بسیار جدی گرفته شود.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه وبویراحمد از مسئولان آموزش وپرورش استان خواست توسعه فضاهای ورزشی و تجهیزات لازم در مدارس را مورد توجه جدی قرار دهند تا دانش آموزان اوقات خویش را با ورزش پرکنند و کمتر سراغ فضاهای مجازی که این روزها ذهن را مشغول نموده بروند.

سرپرست آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد نیز در این دیدار با تشکر از رهنمودها و هدایتهای عالمانه نماینده ولی فقیه در استان گفت: توجه به ورزش و شادابی و نشاط دانش آموزان از اولویتهای آموزش وپرورش است.

محمد جمالی افزود: ۱۵۰ چمن مصنوعی در دوسال گذشته در سطح مدارس استان به بهره برداری رسیده که پیش بینی می شود تا پایان سال ۳۰ چمن مصنوعی دیگر به بهره برداری برسد.

معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش وپرورش استان نیز به بیان گزارشی از وضعیت ورزش در آموزش وپرورش پرداخت و گفت: درتقویم رسمی نظام جمهوری اسلامی ایران به منظور ترغیب همگان به انجام فعالیت‌های ورزشی از ۲۶ مهر لغایت۲ آبان ماه، هفته تربیت بدنی و ورزش نامگذاری شده است تا با سرمایه گذاری‌های مناسب در این حوزه پویایی و نشاط اجتماعی ارتقا یابد.

فرشید کرمی با بیان اینکه استعداد یابی ورزش در دوران تحصیل دانش‌آموزان در مدارس انجام می‌شود تا در آینده در رشته‌های دلخواه بتوانند به سمت حرفه‌ای شدن و موفقیت حرکت کنند، افزود: خوشبختانه امروز در آموزش و پرورش استان با تلاشهای خوبی که در این عرصه ورزش گرفته، شاهد توسعه زیرساختها و فضاهای ورزشی در مدارس هستیم.

وی گفت: تنها خوابگاه ورزش دانش آموزی با اعتبار ۲ میلیارد تومان در سال گذشته تجهیز و امروز مورد استفاده دانش آموزان و فرهنگیان ورزشکار قرار گرفته است.

کرمی گفت: در آخرین روز از هغته تربیت بدنی و ورزش، نرمش صبحگاهی ،صرف صبحانه سالم ، کلنگ زنی چمن مصنوعی شهرک امام حسین (ع) بعد از ۱۲ سال بلاتکلیفی ،افتتاح چمن مصنوعی آموزشگاه روستای مزدک و سالن ورزشی دبیرستان عشایری گنجه ای و توزیع تجهیزات هنرستانی با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان از جمله طرحها و برنامه هایی بود که با حضور استاندار کهگیلویه وبویراحمد و سایر مسئولان استانی انجام گرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405