توصیه امام جمعه چرام به مدیران کل برای جایگاه و پست اداری

توصیه امام جمعه چرام به مدیران کل برای جایگاه و پست اداری
توصیه امام جمعه چرام به مدیران کل برای جایگاه و پست اداری
دهدشت نیوز
حجت الاسلام سید نورالله افشار در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر چرام گفت: علائم اهل تقوا توجه به نماز جماعت است.امام جمعه چرام افزود: امام باقر می فرماید کسی که از روی بی میلی، بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند، نمازی برای او نیست.وی بیان کرد: به فرموده رهبر حکیم انقلاب، سنگین‌ترین فتنه تاریخ انقلاب در سال ۸۸ به وقوع پیوست انتخابات را بهانه کردند و اصل نظام را مورد هدف قرار دادند و به دنبال سرنگونی انقلاب اسلامی بودند اما اراده خداوند متعال و بصیرت مردم، مانع از توطئه دشمنان گردید.وی گفت: یکی از مهم‌ترین کارها نسبت به ۹ دی، یادآوری تاریخ آن دوران است؛ زیرا که حافظه عمومی جامعه ممکن است بنا به دلائلی ضعیف شود و یا به ضعف کشانده شود و به سرعت نکات و زوایای حادثه را فراموش می‌کند. باید از هر فرصتی بهره جست تا این حافظه تقویت شود.افشار با بیان اینکه ماه معظم رجب، برای اهل ایمان، بهار معنویت است ،شروع سیرو سلوک معنوی است و قیامت به نسبت ما با ماه رجب، نجات پیدا می کنیم و ندا می شود این الرجبیون، اضافه کرد: در عظمت این ماه وارد شده،عمره ماه رجب از ماه رمضان افضل است ودر سیره رسول خدا ص آمده است که ایشان به‌همراه برخی از اصحاب از کنار قبرستانی عبور می‌کردند، حضرت در آنجا توقفی کردند و به‌ قدری شدید گریستند که از گریه حضرت رحمه للعالمین(ص)، اصحاب نیز به‌گریه افتادند.
وی گفت: حضرت در بیان علت گریستن خود فرمودند: «این اموات در قبرهایشان عذاب می‌شدند؛ به‌گونه‌ای که ناله آنها را شنیدم، بر آنها ترحّم کردم و از خداوند خواستم که بر آنها تخفیف دهد و خداوند نیز اجابت فرمود. اما اگر اینها ماه رجب را روزه می‌گرفتند و شب‌زنده‌داری می‌کردند، در قبرهایشان عذاب نمی‌شدند و سپس فرمودند: «إنَّ صیامَهُ وَ قِیامَهُ اَمانٌ مِن عذاب القبر».وی با بیان اینکه سالگرد شهادت حاج قاسم عزیز را در پیش داریم وصیت نامه او زیبا همه اصول را بیان کرده است، گفت: دالّ مرکزی و محوری وصیت نامه حاج قاسم با آن نگاه ملی و انقلابی و فراجناحی اش، وحدت و اتحاد است. او برای این وحدت، نهیب می‌زند، هشدار می‌دهد! چگونه؟ حاج قاسم از همه ما می‌خواهد از نگاه های نازل و تقلیل انگارانه دست برداریم و جایگاه واقعی نظام اسلامی را که پایگاه محوری دین در روزگار ما است، ببینیم و درک کنیم و با این درک، پای اصول آن، بایستیم. و برای هر چه کمتر از این اصول است با یکدیگر درگیر نشویم و فرصت‌ها و استعدادهای مان را نسوزانیم.افشار ادامه داد: به همه هشدار می‌دهد که این حقیقت را در یاد داشته باشند که؛ جمهوری اسلامی به مثابه سنگر اسلام است. این گونه به این نظام بنگرند. دعواها و مسائل را در این سطح بفهمند و از این افق پایین‌تر نیایند و با این درک متعالی، از نظام دفاع کنند و به اصلاح کاستی‌های آن بیاندیشند.

امام جمعه چرام عنوان کرد: مسئولیت در نظام اسلامی ودیعه و امانتی، برای خدمت به مردم و اعتلای یاد خدا و ارزش ها است و کسانی که اصول انقلاب اسلامی را قبول دارند شایسته توجه مدیران کل برای جایگاه و پست اداری هستند.اما کسانی که با اصول انقلاب اسلامی زاویه دارند همان نامحرمانی هستند که امام خمینی ره فرمودند نگذارید انقلاب به دست نااهلان ونامحرمان بیفتد.وی با بیان اینکه مدیران کل حتما عنایت دارند. مسائلی هست که فعلا به همین اندازه کفایت می‌شود و شاید در آینده مصداقی برخی از مصداق ها را ذکر نمایم، بیان کرد: از خدمات ارزنده و دلسوزانه حدود سه ساله ی جناب آقای توفیقیان فرماندار سابق تقدیر می شود و برای جناب آقای پاداش توفیق خدمت گذاری صادقانه به مردم شهیدپرور چرام را دارم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405