توبیخ کتبی و جزای نقدی برای مؤسسه پزشکی فاقد مجوز در کهگیلویه و بویراحمد

توبیخ کتبی و جزای نقدی برای مؤسسه پزشکی فاقد مجوز در کهگیلویه و بویراحمد
توبیخ کتبی و جزای نقدی برای مؤسسه پزشکی فاقد مجوز در کهگیلویه و بویراحمد

 

دهدشت نیوز

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از صدور حکم توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی برای یک مؤسسه پزشکی به دلیل به‌کارگیری افراد فاقد مجوز قانونی و نداشتن مسئول فنی خبر داد.
سید حمزه لقمانی در این خصوص اظهار داشت: پرونده تخلف مربوط به به‌کارگیری یک پزشک متخصص فاقد مجوز قانونی و پروانه کار در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به مستندات موجود در پرونده و عدم ارائه مدارک قانونی و صلاحیت لازم از سوی متخلف، شعبه مربوطه اتهام انتسابی را محرز دانسته و علاوه بر اعمال جزای نقدی، متخلف را به توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی محکوم کرد.
لقمانی همچنین خاطرنشان کرد: این پرونده به‌دنبال گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی و همچنین گزارشات مردمی در خصوص به‌کارگیری افراد فاقد مجوز قانونی و نبود مسئول فنی در مؤسسه پزشکی مذکور، به تعزیرات حکومتی ارسال شده بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405