رئیس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه و لنده: بهره برداران برای تمدید پروانه و نصب کنتور هوشمند حجمی آب اقدام کنند

رئیس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه و لنده: بهره برداران برای تمدید پروانه و نصب کنتور هوشمند حجمی آب اقدام کنند
رئیس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه و لنده: بهره برداران برای تمدید پروانه و نصب کنتور هوشمند حجمی آب اقدام کنند

دهدشت نیوز

اولین نشست شورای حفظ حقوق بیت المال با محوریت نصب کنتورهای هوشمند حجمی آب بروی چاههای مجاز (کشاورزی، شرب و صنعت) با حضور رئیس دادگستری، معاون دادستان، فرماندار، جانشین نیروی انتظامی و مدیران دستگاههای اجرایی ذیصلاح در سالن جلسات دادگستری شهرستان کهگیلویه برگزار شد.

.در این جلسه سید هادی خاضعی پور رئیس اداره منابع آب شهرستانهای کهگیلویه و لنده اظهارکرد: به دلیل دخالت های انسان در طبیعت و برداشت بی رویه ی آبهای زیرزمینی می بایست در برداشت از چاه‌های مجاز ( کشاورزی، صنعت و شرب) با توجه به وضعیت موجود، کنترل و مدیریت بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: یکی از ابزارهای بسیار موثر در مدیریت برداشت آب از چاه ها نصب کنتورهای هوشمند حجمی است.

خاضعی عنوان کرد: هم اکنون نصب کنتورهای هوشمند حجمی آب بر روی چاههای کشاورزی نقش پررنگ‌تری در کنترل و مدیریت بهره‌برداری از منابع آبی دارند که در نهایت می‌تواند اقدامی کارآمد در راستای تصمیمات و شیوه های مدیریتی صحیح و مناسب در جهت جبران الگوهای نامناسب بهره‌برداری، حفظ منابع آب قابل دسترس، جلوگیری از بیلان منفی آبخوان‌های زیرزمینی و دامن گیر شدن شرایط تنش و بحران دائمی کمبود آب باشد.

این مسول با اشاره به قوانینی از جمله توزیع عادلانه آب وتعین وتکلیف چاههای فاقد پروانه و برداشت بی‌رویه از چاههای مجاز موجب شده نصب کنتورهای هوشمند حجمی آب بر روی چاهها و طرح تعادل بخشی منابع آبی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بنابراین با نصب کنتورهای هوشمند حجمی آب از مصرف بی‌رویه آبهای زیرزمینی ممانعت به عمل آورده می‌شود و در پی آن جلوگیری از کاهش سطح ایستایی منابع آب زیرزمینی و پدیده نشست زمین خواهد بود.

خاضعی خطاب به کشاورزان گفت از کلیه کشاورزان دارای پروانه بهره برداری با توجه به شرایط موجود تقاضا داریم با مراجعه به اداره منابع آب شهرستان نسبت به تمدید پروانه و نصب کنتور هوشمند حجمی آب بر روی چاههای خویش اقدام کنند.

وی در پایان از رئیس جلسه و اعضای شورای حفظ حقوق بیت المال شهرستان تقدیر و تشکر بعمل آورد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405