کد خبر : 61497
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴

پیشبرد سیاستهای جوانی جمعیت نیازمند همکاری مردم و دولت است

پیشبرد سیاستهای جوانی جمعیت نیازمند همکاری مردم و دولت است
پیشبرد سیاستهای جوانی جمعیت نیازمند همکاری مردم و دولت است

دهدشت نیوز

پیشبرد سیاستهای جوانی جمعیت نیازمند همکاری مردم و دولت است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیشبرد و تحقق سیاست ها و برنامه های جوانی جمعیت نیازمند همکاری مردم و دولت است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست جوانی جمعیت با حضور مدیران امور شعب بانک‌های استان با تسلیت شهادت امام موسی کاظم علیه السلام و تبریک اعیاد مبعث و شعبانیه و سالگرد پیروزی انقلاب شکومند اسلامی اظهار داشت همه ما مکلف هستیم طبق فرمایشاتی که مقام معظم رهبری در بحث جوانی جمعیت داشتند عمل کنیم.

استاندار اظهار داشت یکی از سیاست‌های دولت چهاردهم اعطای تسهیلات فرزندآوری و ازدواج است و باید  نهایت تلاش ها انجام شود و با تاسی از فرمایشات رهبر انقلاب این سیاست را خوب اجرا کنیم
رحمانی با بیان اینکه، باید بانک ها خوب عمل کنند، اظهار داشت: همه مدیران بانک ها در میزگرد تلویزیونی عملکرد شان را ارائه دهند که باعث خوشحالی مردم شود.

وی تاکید کرد: اداره کل ورزش و جوانان به عنوان یکی از متولیان اصلی جوانی جمعیت پیگیری و هماهنگی های لازم در این خصوص را انجام دهد.

استاندار اظهار داشت در بحث فرزندآوری هدف کلی این است که باید پرونده‌های در حال تکمیل و آنهایی در صف انتظار است را بر اساس مسئولیت و وظایف محول شده تا پایان سال هدف گذاری و تعیین تکلیف کرد.

وی تاکید کرد هر ۱۰ روز یک بار این تکالیفی که امروز ابلاغ می‌کنیم و ملاک کار می ‌باشد، متناسب با برنامه زمانبندی انجام و عملکردها ارائه شوند.

استاندار خاطرنشان کرد طی مکاتبه‌ای از بانک ملی استان به بانک مرکزی برای تسریع در راه‌اندازی پرداخت غیر حضوری که بعضی از بانک‌ها دارند، گشایشی ایجاد شود و دیگر بانک‌ها این سامانه را راه اندازی کنند.

رحمانی تصریح کرد: بانک‌هایی که سامانه آنها بسته شده که عمدتا بانک‌های خصوصی هستند، سامانه آنها بازگشایی و سهمیه به آنها تعلق گیرد تا ثبت نام در آنها انجام شود.

استاندار با بیان اینکه در خصوص جوانی جمعیت باید انگیزه لازم را در جامعه ایجاد کنیم و تلاش هایی در حوزه اقتصادی انجام دهیم گفت: برنامه‌هایی که بانک ها در این خصوص دارند باید عملیاتی شوند تا انگیزه و رغبت بیشتری نسبت به این مسئله ایجاد شود.

رحمانی با تاکید بر ضرورت اجرای کارهای فرهنگی اثرگذار در بحث جوانی جمعیت، افزود: باید با تعریف کارهای فرهنگی اثرگذار و هنرمندانه گره‌های ذهنی در خصوص بحث جوانی جمعیت برطرف شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405