رئیس جدید آموزش و پرورش کهگیلویه گفت: به عنوان یک معلم خدمتگزار، در خدمت همه فرهنگیان عزیز خواهم بود

رئیس جدید آموزش و پرورش کهگیلویه گفت: به عنوان یک معلم خدمتگزار، در خدمت همه فرهنگیان عزیز خواهم بود
رئیس جدید آموزش و پرورش کهگیلویه گفت: به عنوان یک معلم خدمتگزار، در خدمت همه فرهنگیان عزیز خواهم بود
دهدشت نیوز
علی بینا پورجعفری در آیین تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید آموزش و پرورش کهگیلویه با اشاره به چالش‌های موجود در این حوزه، از جمله کمبود امکانات، بر لزوم بهره‌گیری از یک تیم آموزشی قوی برای پیشبرد اهداف آموزشی تأکید کرد.وی با رد هرگونه رویکرد سیاسی، قومی و قبیله‌ای در اداره آموزش و پرورش، تصریح کرد: تفکرات سیاسی را پشت در آموزش و پرورش خواهم گذاشت و به عنوان یک معلم خدمتگزار، در خدمت همه فرهنگیان عزیز خواهم بود.پورجعفری بر مشی اعتدال‌گرایی خود در فعالیت‌های سیاسی، بر تعهد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. وی با تأکید بر اهمیت نقش آموزش و پرورش در توسعه جامعه، بر لزوم هم‌افزایی و تلاش جمعی برای ارتقای کیفیت آموزش تأکید کرد.
رئیس جدید آموزش و پرورش کهگیلویه با اشاره به تجربیات مدیران قبلی و استفاده از تیم‌های آموزشی قوی، ابراز امیدواری کرد که بتواند به عنوان سفیر و نماینده‌ای شایسته برای فرهنگیان شهرستان عمل کند. پورجعفری با بیان این‌که آموزش و پرورش سنگ بنای توسعه هر جامعه است، گفت: آینده روشن کشور در گرو تلاش‌های معلمان دلسوز و دانش‌آموزان سخت‌کوش است.وی مسئولیت خود را عهدی با وجدان و تعهدی در برابر نسل آینده تلقی کرد و از همه همکاران درخواست کرد تا با همدلی و تدبیر، آموزش و پرورش شهرستان را به سوی رشد پایدار سوق دهند. پورجعفری با اشاره به تفاوت رویکرد به آموزش و پرورش با سایر سازمان‌ها، این حوزه را قلب تپنده حاکمیت و جعبه سیاه جامعه دانست.
وی در ادامه سخنان خود بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای آموزش تأکید کرد و با بیان اینکه کمبود تجهیزات آموزشی در مدارس، به ویژه در مدارس تیزهوشان و نمونه‌دولتی، یک چالش جدی است، خواستار همکاری اداره کل آموزش و پرورش و اداره نوسازی برای تأمین تجهیزات به‌روز و مناسب شد.پورجعفری با اشاره به مشکلات معیشتی معلمان، بر لزوم توجه ویژه به این مسئله برای ارتقای کیفیت آموزش تأکید کرد و گفت: “گاهی وقت‌ها درد را گفتن تسکین است.وی با بیان این‌که معلمان دوست دارند مورد توجه قرار گیرند، به عنوان نمونه به انتظار معلمان برای دریافت حداقل یک مبلغ ناچیز در مناسبت‌هایی مانند نیمه شعبان اشاره کرد.پورجعفری به اهمیت مسائل پرورشی و تربیت دانش‌آموزان اشاره کرد و هماهنگی میان خانواده، مدرسه و جامعه را به عنوان ارکان اساسی تربیت ضروری عنوان کرد.پورجعفری در پایان، با اشاره به اهمیت نظم در سیستم آموزش و پرورش، این موضوع را مهم‌ترین برنامه و سرلوحه کار هر فرهنگی دانست و خطاب به مدیران مدارس حاضر در جمع گفت: اگر من و مدیر نظم داشته باشیم، زیرمجموعه (دانش‌آموزان) نیز منظم خواهند بود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405