کد خبر : 62148
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲

دیدارفرماندار دنا با سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی

دیدارفرماندار دنا با سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی
دیدارفرماندار دنا با سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی

دهدشت نیوز

دیدار و گفتگوی فرماندار دنا با ابراهیم مهرجو سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی برای پیگیری امورات شهرستان صورت گرفت.

ابراهیم مهرجو سرپرست اداره کل تعاون کار ورفاه اجتماعی کهگیلویه بویراحمددر این دیدار به مشکلات و موانع، ظرفیت های شهرستان دنا پرداخت و اظهار داشت: شهرستان دنا دارای منابع غنی بوده و همه ما موظفیم در خصوص پیگیری و اجرایی نمودن مصوبات آن شهرستان همکاری و مشکلات پیش رو را به حداقل برسانیم.

مهرجو در این نشست به اهمیت توسعه پایدار و ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان شهرستان دنا اشاره کرد و گفت: توسعه بخش تعاون و ارتقای شرایط کاری باید در اولویت برنامه‌های ما قرار گیرد تا بتوانیم به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی منطقه کمک کنیم.

عباس رسولی فرماندار شهرستان دنا ضمن تبیین فرصت ها و ظرفیت های شهرستان در ایجاد اشتغال پایدار و تولید داخلی در خصوص هماهنگی وانجام بهتر خدمت به جامعه هدف تاکید کرد و افزود: ،تنظیم و نظارت و رسیدگی بر روابط کار، رفع مسائل و مشکلات حوزه اشتغال و کار آفرینی،مشاغل خانگی برای متقاضیان دارای مهارت و جویندگان کار، امری ضروری میباشد.

رسولی نقش نمایندگی تعاون کار در شهرستان دنا برای کاهش تردد و هزینه های همشهریان را مطلوب دانست.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405