در دولت وفاق ملی صادقانه به مردم خدمت کنیم

در دولت وفاق ملی صادقانه به مردم خدمت کنیم
در دولت وفاق ملی صادقانه به مردم خدمت کنیم

دهدشت نیوزر

در دولت وفاق ملی صادقانه به مردم خدمت کنیم
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر خدمت صادقانه به مردم در دولت چهاردهم تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار سرپرست اداره کل دامپزشکی استان گفت: استان با دارا بودن چهار درصد از جمعیت دامی کشور، یکی از ظرفیت‌های دامداری در جنوب کشور محسوب می‌شود که وظیفه حفظ و صیانت از این سرمایه ملی بر عهده دامپزشکان است.
استاندار بر خدمت صادقانه به مردم تاکید کرد و افزود: خدمت صادقانه به مردم در دولت وفاق ملی مدنظر همه مدیران باشد.
وی بیان کرد: یکی از راه‌های خدمت صادقانه به مردم استفاده از ظرفیت و توان همه پرسنل است.
رحمانی ضمن حمایت از حوزه دامپزشکی استان گفت: برای رفع مشکلات و چالش‌های پیش روی این اداره کل دستورات لازم به سازمان مدیریت و برنامه ریزی داده شده است.
سرپرست دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد هم در این دیدار گفت: تامین سلامت دام، صیانت از صنایع دامی، مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام و کنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی از جمله رسالت‌های دامپزشکی است.
چهارلنگ بیان کرد: اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی سرمایه‌ای، تامین نیروی انسانی و خودرویی از جمله مطالبات حوزه دامپزشکی استان است

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تازه ترین خبر

http://dehdashtnews.ir/?p=26405