با تلاش شبانه روزی پرسنل آبفای استان صورت گرفت تامین آب پایدار به ۲۸ روستا در لنده با نصب الکتروپمپ جدید
با تلاش شبانه روزی پرسنل آبفای استان صورت گرفت
تامین آب پایدار به ۲۸ روستا در لنده با نصب الکتروپمپ جدید
دهدشت نیوز به نقل از گزارش روابط عمومی شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد رضا رضایی با بیان اینکه با تلاش شبانهروزی پرسنل آبفا شهرستان لنده، همکاری امور آبفای شهرستان های کهگیلویه وگچساران و پشتیبانی ستاد شرکت تنش آبی ایجاد شده در پی سوختگی الکتروپمپ ایستگاه پمپاژ دلیک رفع شد، اظهار کرد: در این عملیات که با نصب الکتروپمپ جدید و هزینهای بالغ بر ۶۵۰۰ میلیون ریال همراه بود، باعث شد تا مناطق هدف شامل ۲۸ روستای تحت پوشش این مجتمع آبرسانی از آب شرب پایدار برخوردار شوند.
مدیرعامل شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد افزود: همکاری فرمانداری، بخشداری مرکزی، امور عشایر شهرستان و شهرداری شهر لنده در آبرسانی سیار به روستاها از تبدیل تنش به شرایط بحران جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: این تلاش شبانه روزی در ایام تعطیلات وشرایط سخت نشانگر عزم و تعهد شرکت آبفا در تامین آب مشترکین است.
رضایی از همکاری همه نهادها و پرسنل آبفا که در این مسیر تلاش و جدیت به خرج دادند، قدر دانی کرد و گفت: از مردم عزیز که خادمان خود را در این تنش ، همراهی و حمایت کردند تقدیر وتشکر می کنیم.
برچسب ها :۲۸ روستا ، با تلاش شبانه روزی ، پرسنل آبفای استان ، تامین آب پایدار ، دهدشت نیوز ، لنده ، نصب الکتروپمپ جدید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰