کد خبر : 63533
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: کشت برنج در مناطق تحت پوشش چاه‌های کشاورزی ممنوع است

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: کشت برنج در مناطق تحت پوشش چاه‌های کشاورزی ممنوع است
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: کشت برنج در مناطق تحت پوشش چاه‌های کشاورزی ممنوع است
دهدشت نیوز
عیسی شهامت در نخستین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان های کهگیلویه، لنده و چرام که در فرمانداری کهگیلویه برگزار شد، اظهار کرد: هدف این نشست بررسی چالش‌های آبی شهرستان ها نیست بلکه تلاش برای یافتن راهکارهایی عملی در چارچوب امکانات و اعتبارات موجود است تا تابستان پیش‌رو برای مردم تا حد امکان با کمترین مشکل سپری شود.
وی با تاکید بر مدیریت بهینه منابع، افزود: مدیران شهرستانی باید اشراف کاملی بر داشته‌های خود داشته باشند و بر اساس همین امکانات برای رفع مشکلات برنامه‌ریزی کنند.
شهامت خاطرنشان کرد: در این میان، توجه به مسائل عشایر و دیگر موضوعات مهم شهرستان ها نیز ضروری است.
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر تفکیک مسائل، گفت: باید مشکلات مربوط به تأمین و توزیع آب را به صورت جداگانه بررسی کنیم، با توجه به وضعیت منابع آبی، لازم است برای هر محله، شهر و روستا تدابیر ویژه‌ای اتخاذ شود.
وی همچنین از برگزاری جلسات هفتگی به منظور پیگیری مستمر مسائل آبی در شهرستان‌های گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.شهامت با تاکید بر لزوم مدیریت بهینه منابع آبی، کشت برنج در مناطق تحت پوشش چاه‌های کشاورزی را به طور کامل ممنوع دانست و افزود: کشت برنج فقط در مناطق با دسترسی به آب‌های سطحی مجاز است، اما این منابع آبی نیز باید دارای دبی مناسب و تنش اجتماعی کم باشند.
وی همچنین در ادامه افزود: اتخاذ تصمیم در این زمینه بر عهده فرمانداران، بخشداران، ادارات منابع آب و جهاد کشاورزی است.
شهامت تصریح کرد: این اقدام به منظور حفظ منابع آبی و جلوگیری از تشدید بحران‌های آبی استان صورت می‌گیرد و ضروری است که همگان در این راستا همکاری کنند.
وی با تاکید بر اهمیت مدیریت منابع آبی و بهداشت عمومی، خواستار تسریع در تعیین تکلیف و اقدام برای تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهرهای دهدشت و چرام شد.شهامت همچنین به شرکت آب و فاضلاب و امور عشایر دستور داد تا نسبت به تعمیر و آماده‌سازی تانکرهای آبرسانی به روستاها و مناطق عشایری آمادگی کامل داشته باشند.
وی تاکید کرد که با توجه به فصل گرما و افزایش نیاز به آب، این آمادگی ضروری است تا در صورت بروز هرگونه مشکل، آبرسانی به این مناطق با سرعت و کیفیت مناسب انجام شود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405