کد خبر : 63767
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰:۳۰

با توجه به شرایط توپوگرافی و مناطق سخت گذر شهرستان ، تامین نفت سفید از اولویت هاست

با توجه به شرایط توپوگرافی و مناطق سخت گذر شهرستان ، تامین نفت سفید از اولویت هاست
با توجه به شرایط توپوگرافی و مناطق سخت گذر شهرستان ، تامین نفت سفید از اولویت هاست

دهدشت نیوز

فرماندار شهرستان لنده با بیان اهمیت توزیع سوخت در بخشهای مختلف مصرف و عرضه پایدار فرآورده های نفتی در سطح شهرستان ، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گفت : با توجه به شرایط توپوگرافی و مناطق سخت گذر شهرستان ، تامین نفت سفید از اولویت هاست.

تقوی به حضور حدود هزار خانوار عشایری از شهرستانهای کهگیلویه ، بهمیی ، لنده و خوزستان در ارتفاعات کوههای سیاه و سفید و دلی خیار کال و مهره اشاره کرد و افزود: تامین سوخت مورد نیاز این عشایر باید در دستور کار باشد و این قشر زحمت کش مشکلی نداشته باشند.

وی خاطر نشان کرد : بایستی تلاش سازمانهای متولی بر این باشد که با بررسی دقیق در اسرع وقت نسبت به رفع موانع احتمالی جهت فعالیت های سوخت رسانی اقدام، تا سوخت به مصرف کنندگان واقعی تخصیص داده شود.

فرماندار شهرستان لنده افزود: بخش موگرمون با ۳۹روستا که برخی از این روستاها فاقد شبکه گاز شهری هستند و در تخصیص سوخت مشکلاتی دارند و البته در چند مرحله با مدیرعامل شرکت فرآورده های نفتی استان و شهرستان موضوع مطرح و انتظار هست این مشکل در اسرع وقت مرتفع شود.

فرماندار شهرستان لنده افزود : با توجه به تعدد راههای مواصلاتی شهرستان نسبت به گذشته سعی و تلاشمان بر این باشد با بررسی دقیق و شناسایی سرمایه گذار توانمند بخش خصوصی و راه اندازی جایگاه سوخت اقدام شود.

سالار خشایی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد با اشار به تلاشها برای حل مشکلات این بخش گفت: توزیع الکترونیکی سوخت به روستاها، عشایر، صنایع و خانوارهای فاقد گاز طبیعی موجب صرفه‌جویی در زمان و کاهش قاچاق سوخت شده است. او ادامه داد: هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی نقش مؤثری در پایداری خدمات دارد و برای ارائه بهتر خدمات، حمایت بین‌بخشی ضروری است.

قبل از جلسه ستاد سوخت شهرستان ، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد بازدید میدانی از جایگاه سوخت، عامل فروش سوخت و برخی پروژه‌های عمرانی شهرستان و دیدارهایی با امام جمعه مرکز شهرستان و رئیس دادگستری شهرستان نیز داشتند و در دیدار با فرماندار قول مساعد دادند که مشکلات حوزه نفت سفید و سوخت مورد نیاز شهرستان را تامین کنند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

http://dehdashtnews.ir/?p=26405