استفاده از اراضی برای حمایت از سرمایهگذار با راهکار قانون
دهدشت نیوز
استفاده از اراضی برای حمایت از سرمایهگذار با راهکار قانون
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، خواهان استفاده از اراضی با راهکار قانون برای حمایت از سرمایهگذار در بخش تولید شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار با رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی کشور که سید علی معتمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان حضور داشت، گفت در کنار اختیارات جدید استانی و راهکار قانونی تامین زمین برای متقاضیان سرمایه گذاری بررسی و عملیاتی شود.
استاندار تاکید کرد که خواسته و انتظار ما این است که در تامین و واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در چهارچوب قانوان اقدام شود اما در این خصوص تسریع به عمل آید.
رحمانی تصریح کرد: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به « سرمایه گذاری برای تولید» نام گذاری شده است، حمایت از تولید و سرمایهگذاری همواره اولویتهای نخست قرار گرفته و برای تحقق این رسالت مهم مسائل مرتبط با جدیتی دوچندان پیگیری خواهد شد.
استاندار با بیان اینکه، این استان دارای ظرفیتهای بالای منابع آبی و اراضی مستعد است، عنوان کرد: باید با راهکارهای نو برای افزایش تولید، بهرهوری و رشد شاخصها در بخشها و زیربخشهای کشاورزی به ویژه صنایع تبدیلی و تکمیلی، گلخانهها، گیاهان دارویی و شیلات در کنار سرمایه گذاران باشیم.
برچسب ها :اراضی برای حمایت ، از سرمایهگذار ، استفاده ، دهدشت نیوز ، راهکار قانون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰