به مناسبت شیرخوارگان حسینی؛ نمایش «لالایی خونین» در روستای تمنک اجرا شد
دهدشت نیوز
به مناسبت شیرخوارگان حسینی؛
نمایش «لالایی خونین» در روستای تمنک اجرا شد
به مناسبت شیرخوارگان حسینی، نمایش عاشورایی «لالایی خونین» کاری از «پاتوق تئاتر» باشگاه رشد نوجوان امید استان کهگیلویه و بویراحمد، در روستای تمنک اجرا شد.
به گزارش….به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، ثارالله آذریتون، مسئول باشگاه رشد نوجوان امید استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این نمایش با هدف تبیین مظلومیت طفل شش ماهه کربلا، حضرت علی اصغر (ع)،توسط هنرمندان نوجوان و متعهد باشگاه رشد نوجوان امید استان تولید و اجرا شد.
آذریتون افزود: «این اثر نمایشی که طراحی و کارگردانی آن بر عهده هنرمندنوجوان، مبینا آیین پرست بوده است، توانست با پرداخت هنرمندانه به این واقعه دلخراش، لحظات معنوی و پر احساسی را برای عزاداران و خانوادههای حاضر در مسجد امام حسین (ع) روستای تمنک رقم بزند.
مسئول باشگاه رشد نوجوان امید در پایان ابراز امیدواری کرد: «تداوم چنین فعالیتهای فرهنگی و هنری، نقش بسزایی در گسترش فرهنگ ایثار، شهادت و خودباوری دینی در میان نسل جوان و نوجوان خواهد داشت.
سایر عوامل این نمایش عبارتند از:
طراح و کارگردان: مبینا آیین پرست
بازیگران: مبینا آیین پرست،آمنه آیین پرست، فاطمه حیاتی اصل، شقایق مهدوی، ستایش پویه، فاطمه آسیان و سوگند آیین پرست
شایان ذکر است نمایش «لالایی خونین» در تاریخ جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴ اجرا شدکه با استقبال خوب اهالی روستای تمنک همراه بود.
برچسب ها :اجرا ، به مناسبت شیرخوارگان حسینی ، در روستای تمنک ، دهدشت نیوز ، نمایش «لالایی خونین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰