سومین و آخرین جلسه اربعین حسینی ۱۴۰۴ اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
دهدشت نیوز
سومین و آخرین جلسه اربعین حسینی ۱۴۰۴ اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان، سومین و آخرین جلسه هماهنگی برای اعزام نیروهای امدادی به مراسم پیادهروی اربعین حسینی ۱۴۰۴ برگزار شد.
سید مصطفی خادمی، روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان گفت:
«این جلسات به منظور هماهنگیهای لازم برای اعزام نیروی انسانی و پشتیبانی لجستیکی جهت خدمترسانی به زائران حسینی برگزار شد. طی روزهای آینده کاروان امدادی اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد عازم مرزهای کشور خواهد شد تا در کنار سایر نیروهای امدادی، خدمات فوریتهای پزشکی به عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) ارائه دهد.»
وی افزود: «تمامی اقدامات لازم برای تأمین تجهیزات، آمادگی نیروها و پوشش امدادی در طول ایام اربعین انجام شده است و اورژانس استان همچون سالهای گذشته حضوری فعال و موثر در این رویداد عظیم خواهد داشت.
برچسب ها :۱۴۰۴ اورژانس ۱۱۵ کهگیلویه و بویراحمد ، آخرین جلسه اربعین حسینی ، برگزار ، دهدشت نیوز ، سومین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.







ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰