نشست خبری فرماندار کهگیلویه با اصحاب رسانه

نشست خبری فرماندار کهگیلویه با اصحاب رسانه
نشست خبری فرماندار کهگیلویه با اصحاب رسانه

دهدشت نیوز

فرماندار کهگیلویه شامگاه پنج‌شنبه در نشست تکریم خبرنگاران گفت:

ما به این موضوع باور قلبی داریم که قدردانی از اصحاب رسانه و تکریم خبرنگاران نباید تنها به یک روز از سال محدود شود بلکه باید به صورت مستمر و پی در پی و هر روزه دغدغه ارتقای حرفه ای و تجلیل از آنان را داشته باشیم.

کاظمی جو در ادامه صحبت از رونمایی از سند جامع پایش و تکریم رسانه های شهرستان اشاره کرد و گفت؛ برای نخستین بار در سطح استان دست به نوآوری زدیم و سند جامع پاییش و تکریم رسانه های شهرستان را به صورت فصلی تهیه کرده ایم که امروز از اون رونمایی می شود این سند به مدت یک هفته در معرض دریافت نقطه نظریات پیشنهادات ارزشمند شما اصحاب رسانه قرار می گیرد و پس از جمع بندی نهایی ابلاغ خواهد شد

وی با اشاره به اقدامات  یک سال اخیر شتاب پروژه‌ها در شهرستان به شکل ملموسی افزایش یافته است گفت:. به‌طور نمونه، پروژه تأمین آب حومه غربی که پیش‌تر تنها ۱۵ درصد پیشرفت داشت، اکنون به ۴۰ درصد رسیده است.»

وی با اشاره به طرح انتقال آب شرب از رودخانه گندمکار افزود: «این پروژه با پیگیری‌های دولت و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تمامی پیوست‌های قانونی از جمله ماده ۲۳ را اخذ کرده و هم‌اکنون در حال اجراست.»

کاظمی‌جو در ادامه با بیان اینکه «۹۷ پروژه همزمان با هفته دولت کلنگ‌زنی یا افتتاح خواهد شد»، تصریح کرد: «عملیات اجرایی چهار پروژه به نمایندگی از سایر طرح‌ها در نخستین روز شهریور آغاز می‌شود و سه پروژه نیز به بهره‌برداری می‌رسد.»

فرماندار برخی از طرح‌های شاخص را اینگونه برشمرد: کلنگ‌زنی اتصال جاده دم‌عباس به زیرنا، احداث گلخانه در راک، روکش یک کیلومتر از محور کوه‌پات، کلنگ‌زنی مجتمع خدمات رفاهی سوق، افتتاح نیروگاه خورشیدی دشت مازه، ساختمان اداری شبکه بهداشت و همچنین آب‌رسانی به روستای کلات.او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش رسانه‌ها گفت: «برای نخستین بار سند تکریم رسانه‌ها تدوین شده و بر اساس آن، تقدیرهای فصلی از اصحاب رسانه صورت می‌گیرد.»

فرماندار کهگیلویه از به کارگیری هوش مصنوعی در ارزیابی عملکرد و پیگیری مصوبات ادارات عنوان کرد؛ این پروژه نقطه آغازین به کارگیری هوش مصنوعی در ارزیابی عملکرد و پیگیری مصوبات ادارات هست.

وی همچنین با تشکر از خبرنگاران مستقل و منتقد اظهار داشت: «ما خبرنگاران را در مطالبه‌گری آزاد گذاشته‌ایم و تاکنون هیچ‌کس برای انتشار خبر با محدودیت مواجه نشده است. روش من این بوده که کمترین مداخله را داشته باشم تا اصحاب رسانه بتوانند نقد یا تعریف خود را بدون حب و بغض بیان کنند

فرماندار کهگیلویه با تأکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای توسعه گفت: «سیاست‌زدگی آفت پیشرفت است. ما به تک‌صدایی اعتقاد نداریم و برای آبادانی شهرستان، حضور و هم‌فکری همه جریان‌ها ضروری است.

او در پایان به تغییر مدیران شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: «به نظر من هیچ مدیری نباید بیش از چهار سال در یک مسئولیت باقی بماند. در همان دوره چهارساله باید عملکرد خود را نشان دهند و من هم حق دارم تیم کاری هماهنگ با برنامه‌هایم را انتخاب کنم.»

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405