کد خبر : 69335
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه: ۴۰ میلیارد ریال برای تکمیل طبقه اول همراه‌ سرای بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت اختصاص یافت

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه: ۴۰ میلیارد ریال برای تکمیل طبقه اول همراه‌ سرای بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت اختصاص یافت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه: 40 میلیارد ریال برای تکمیل طبقه اول همراه‌ سرای بیمارستان امام خمینی(ره)دهدشت اختصاص یافت

دهدشت نیوز به نقل از روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت؛ دکتر مهرداد رزم‌خواه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت : این پروژه در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع با زیربنای ۲۲۶ مترمربع در طبقه همکف و ۲۹۱ مترمربع در طبقه اول طراحی شده است. طبقه همکف و نمای ساختمان با اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال تکمیل و آماده بهره‌برداری شده و اکنون با اقدام جدید بانک اقتصاد نوین، فاز دوم یعنی تکمیل طبقه اول با اختصاص ۴۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت همراه‌ سرا برای همراهان بیمارانی که از شهرهای مختلف و مناطق دورافتاده به دهدشت مراجعه می‌کنند؛افزود: این همراه‌ سرا محیطی امن و مناسب برای اسکان، استراحت و پیگیری درمان بیماران و همراهان آنها فراهم می‌کند. وجود چنین زیرساختی، بخشی از دغدغه‌های خانواده‌ها را کاهش داده و امکان دریافت خدمات درمانی با آرامش و تمرکز بیشتر را فراهم می‌آورد.

دکتر رزم‌خواه با قدردانی ویژه از بانک اقتصاد نوین تهران جهت پیگیری تکمیل این پروژه و اقدام جهت مرحله دوم ساخت و تمامی نیکوکاران همراه، تأکید کرد: هر قدم خیرین در حوزه سلامت، سرمایه‌ای برای زندگی بهتر مردم و خدمتی ماندگار برای نسل‌های آینده است. حمایت در چنین پروژه‌ هایی نه تنها موجب ارتقای خدمات درمانی می‌شود، بلکه الگویی الهام‌بخش برای دیگر خیرین است تا در مسیر توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی مشارکت فعال داشته باشند.

تصاویر تکمیلی:

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

http://dehdashtnews.ir/?p=26405